Gå til innhold

Strømsgodset Toppfotball


stc887.2.0

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Langtidsskade, spilt i feil posisjon på et dysfunksjonelt SIFanno 2020 og skadet igjen frem til nå. Vanskelig å få noen god utvikling da. Er blant de beste når han har representert Norge og blant de som hang soleklart best med mot f.eks Nederland men går nok til Molde som selger han for 15+ mill om 1.5 år.

Lenke til kommentar

Jeg har også synes Nico har sett litt "lett" ut i kamper han spilte før skaden. God med ballen, men litt enkel å ta ut av spill om man bruker litt fysikk.

Veldig godt mulig at jeg har tolket feil, iom at vi i grunnen ikke har fått sett for mye til han. Men var på denne bakgrunnen jeg tenkte det var flott om Enga kjøpte han i dette vinduet når det ble snakket om det.

Vilsvik derimot, for en spiller, tenk at jeg engang tenkte at det var helt greit at Fagermo ville ha han, av den grunn kjenner jeg litt på gikta at jeg tar feil om Nico også

Lenke til kommentar

Synes absolutt Nico er en god spiller nå, og vil bli enda bedre med litt mer smartness og rutine og et par kilo muskler.

Hadde derfor gjerne sett at han ble, men forstår veldig godt at han ikke ønsker å være backup til Vilsvik og Parr. Som 22 åring er han nødt til å spille mye. 

Uheldig timing for oss, men god timing for f.eks. Molde, som det nevnes her, som ikke har noen andre klare valg på høyreback om dagen.

Lenke til kommentar

Tror taktikken til BP/Wibe med hissige overlapper på kantene samt gode spillere i kombinasjonene oppover høyresida har forløst Vilsvik.

Mannen er jo en løpsmaskin og bærer ikke preg av "alder" (i den grad 32 er noe alder).

Nico er en brukbar back og kan bli god i fremtiden - men mye av forventningene baserer seg på noen gode U-landskamper for noen år siden, potensiale er ikke garantert - med Vilsvik vet SIF vet de har og det er i tillegg denne generasjonens kanskje største klubbikon (burde vært i alle fall). Fotball er ferskvare som en av dere gjerne minner om, men litt må det telle også. Folk står på sokkel utafor stadion mens Lars knapt fikk et opplegg for 330 kamper.

Endret av Daniel.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg syntes Nico har prestert svært lite på «voksen» nivå. Han er 22 og spiller i ES. Han burde vært knallgod på dette nivået. Se på Gulliksen, han er 18. Fossum dominerte som 17 åring. Hove er yngre enn Nico

Jeg har hørt om dette store talentet, men det er på HamKam og U landslag. Nivået til ES er ennå ikke tatt

Men det er min mening. Om han krever en masse i lønn både av oss og VIF, da er jeg veldig glad kontrakten blir vanskelig. Da må de bevise at de utgjør noen forskjell først. Men det er min smak

Lenke til kommentar
seriemester2013 skrev (8 timer siden):

Haugesund borte, vi har jo aldri hatt ntaket på dem borte, og Haugesund har åpnet sesongen knallsterkt på eget gress. Lukter tap lang vei, men kan vi klare en uavgjort da?

Tja, har klart uavgjort og seier de siste åra, men før det har det vært tynt, ja. Vil være godt fornøyd med en prestasjon på nivå med Viking-matchen. 

Mtp. hvor få poeng bunnlagene har tatt i år, er vi sannsynligvis sikre med 32p. Med 1 til 3 poeng på de to neste bortekampene kan vi skimte målstreken i det fjerne. Det ville nok gitt lave skuldre og en solid mengde energi inn mot høstsesongen. 

Endret av Roedgata
Lenke til kommentar
stc887.2.0 skrev (11 timer siden):

Det er så cringe hvordan noen fedre prøver å selge guttunga sine på hype via SoMe

 

Ganske så kleint. Tviler på at det er så jævlig sunt for utviklingen av fotballspilleren, men ikke minst personligheten og mennesket, når pappa er din største fan og promotør som skal selge deg inn til hele verden. 

Endret av Roedgata
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...