Gå til innhold

Strømsgodset Toppfotball


stc887.2.0

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
SambaSamba skrev (5 minutter siden):

Mister vi Friday vil mye rakne og mange slutte og skinne. Det er ekstremt mye av det vi gjør som avhenger av Friday. Ville vært veldig synd å miste han nå. 

Det snakkes mye om den viktigste enkeltspilleren i klubbene. Friday er dessverre det for oss. Omtrent umulig å finne en direkte erstatter,  Håper vi kan  beholde alle ut sesongen selv om jeg tviler

Lenke til kommentar
seriemester2013 skrev (1 minutt siden):

 

Søderlund er da ikke dårlig alternativ ut sesongen. Salvesen klar igjen fra 2022

En spiller som etter eget utsagn dro fra en kunstgressklubb for å forlenge karrieren og uttalte at neste klubb må være naturgressklubb høres ut som grusomt alternativ.

Lenke til kommentar
seriemester2013 skrev (11 minutter siden):

utrolige 20 mil for Friday,seffern at vi selger.

Søderlund er da ikke dårlig alternativ ut sesongen. Salvesen klar igjen fra 2022

Skjønner ikke hvorfor dere mener 20 mill er så bra for Friday. Han er altså internasjonalt på ett fullstendig annet nivå enn de andre vi har i stallen. Antagelig en av de aller beste spillerne i ES. Nærteknikk og spillerforståelse på ett annet nivå. Det er ikke målene som er det viktige, men han binner opp ett halvt forsvar alene, og holder ballen i angrep alene for oss. Han gir de andre så mye rom og tid, at vi skal få ett skikkelig baksmell om han bli borte. 
Søderlund mener jeg er helt borte for oss og signere. 33 år, og fem år siden han var noenlunde sist. Og vi trenger en som kan gjøre noe alene, som gjør de andre bedre. Søderlund trenger ett godt lag rundt seg

Kjempe forskjell på Søderlund og Friday der. Og Salve er jo ikke noe i nærheten av Friday. Vi har en spiller der som det er veldig lenge siden vi har hatt, og for meg som liker å se Godset spille ball, mer enn årsregnskapet, ville det vært veldig trasig. 
Tror det vil endre mer enn vi tror

Endret av SambaSamba
Lenke til kommentar

Vi har Friday på lånt tid og kort kontrakt.  Uansett hvor viktig han er for oss nå, må vi selge om den riktige summen kommer på bordet for å bygge klubb. For alt vi vet kan han få lyskestrekk fra imorgen og kontraktstida ut.

Forutsetninga er at gevinsten reinvesteres i stallen slik at et salg ikke resulterer i nedrykk....

Lenke til kommentar

Tviler sterkt på at noen betaler 20 mill for Friday når han på en så kort kontrakt. Skulle det mot formodning skje, er det bare å takke og bukke, bruke halvparten på nye spillere. En OK erstatning, så rykker vi ikke ned og vi er uansett ikke gode nok til Europacup i år.

Hent Pål Kirkevold ut sesongen, med en mulighet til forlengelse om han leverer. Bruk 8-10 mill på talentfulle ungutter som kan gå inn å levere OK allerede nå (Type Bolkan Nordli, Oscar Aga, Joachim Holtan osv)

Lenke til kommentar
AustadMessi skrev (2 timer siden):

Hent Pål Kirkevold ut sesongen, med en mulighet til forlengelse om han leverer. Bruk 8-10 mill på talentfulle ungutter som kan gå inn å levere OK allerede nå (Type Bolkan Nordli, Oscar Aga, Joachim Holtan osv)

Aga er jo omtrent lokal for de som er opptatt av det. Bodde i Hokksund som guttunge. Ingen andre journalister eller lignende som har meldt dette så vi får nå se om det er hold i ryktene og summen. Det og finne spiss og i et sommervindu når du konkurerer med alle andre det vanskelig oppgave.

Ellers tur inn til hovedstaden for å spille 2.runde mot Ready. Også i andre nyheter så har VIF signert ny venstreback. Forleng den avtalen da Nico

Lenke til kommentar
stc887.2.0 skrev (25 minutter siden):

Forleng den avtalen da Nico

Ung fyr som har noe å komme med, men skal han ta plassen fra årets kanskje beste formspiller i Vilsvik, som har flere år igjen på nivået? Skal han fortsette å brukes som feilbeint venstreback? Folk synes overbevist over at Nico er the next big thing men hvor står han sportslig ift. eksempelvis Mendy? 

Kanskje gått folk litt hus forbi men Vilsvik er faktisk også på utgående kontrakt nå.

Jeg tenker litt at det kanskje er feil tid og sted for Nico og mistenker at han ikke forlenger med SIF. Han går ikke inn i en ny kontrakt som backup. Hva da med øvrige alternativer? Vilsvik stepper antakelig ikke ned til rotasjonsalternativ, så her må SIF ta et viktig valg.

Endret av Daniel.
Lenke til kommentar

Vils er 33 i Oktober og på utgående men ser ut som 1 milluon dollars. Samtidig så tipper jeg han har maks 2 gode år igjen før vi ser regresjon i prestasjoner, Når du drar deg opp i midten av 30 åra mister du tempo og fart. Nico er fantastisk erstatter og har den fordelen at han kan dekke begge backene bra som er Gull verdt i en tropp. Mendy trur jeg (dessverre) forsvinner pga han har ikke nivået men Parr er jo i samme alderssegment som Vils. Vi kommer til å trenge backalternativ ganske så snart.

Noen som trur Vils kan finne på å legge opp btw? Flytta (var planen  før Covid) til Røyken med familien og har tatt rekorden på kamper. Kan han finne på å gi seg på topp og bli familiemann?

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...