Gå til innhold

Ny norsk Rust server, mer avslappet for nybegynnere


Anbefalte innlegg

Hallais. Holder om dagen på med ett lite prosjekt innen spillet Rust. Har sett at det er mye folk som har både unger, jobb og kjerringer, som ikke har tid til å sitte å spille rust i mange timer hver eneste dag. Folk blir raidet, og de stikker, og kommer seg ingen vei i spillet. Derfor har vi laget en ny server, som har som mål at ALLE kan trives. Nybegynnere, folk med lite tid, og de som trives med å holde på for seg selv uten å bli konstant drept. 

Nøkkel regler for serveren : 
-Raiding er KUN mulig mellom kl 20 og 22 hver dag 
-Kill on sight er IKKE tillatt. Unntak ved alle monumenter døgnet rundt, og kl 20-22 på resten av mappet. 

Det betyr at du kan oppsøke pvp og action når du selv ønsker det, og trekke deg tilbake å farme, bygge, prate med folk og bare kose deg når du ønsker det. 

Tilbakemeldingene er veldig gode så langt, og etter under 2 døgn er det allerede en decent spillerbase. Vi har stor tro på at dette blir en greie, og vi har mye planer for videre utvikling av serveren. 

Plugins og endringer som er relevant : 
-3x på ressurser, sulfur er vanilla 
-2x på komponenter
-Litt raskere smelting + ingen brent mat 
-Halvert crafting tid 
-Hiticon (kan slåes av)
-Removertool (kun til å bygge om og endre på basen, IKKE til å gjemme loot)
-Kortere netter
-Furnace splitter

Helt sikkert noe jeg har glemt, men her er hvertfall det grunnleggende. Vi har ett regelverk som er veldig uvanlig i Rust, så vil be alle om å lese all info med /info kommandoen ingame før de begynner å spille. 

Koble til Rust : 
client.connect rust.lufi.no:28015

Koble til discord : 
www.lufi.no/discord

Serveren utvikles enda, og det er mye som gjenstår, blandt annet i discord serveren. Regn med noe buggs og slikt nå i startfasen. 

Det kommer også ett ticket system i discord fortløpende. 

Håper å se flere nye spillere hos oss. Det er allerede flere hos oss som aldri har spilt rust før, og dem får hjelp av andre spillere til å komme igang hos oss. Bare husk å sette dere inn i regelverket! 

Takk for oppmerksomheten! :) 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hei, denne serveren er ikke til å anbefale til folk som spiller rust. det var flerne personer som ble bannet av grunnen "admins choice" da de enten drepte adminen i en fight eller da de raidet venner av admins. De mente også at hvis du hadde en god recoil spray så fortjener du å bli bannet også. communitien er toxic og ikke vennlige i det hele tatt. hvis jeg skulle anbefalt en server å spille på så hadde det vert Norske Vikinger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...