RaymondK Skrevet 7. juli 2021 Rapporter Del Skrevet 7. juli 2021 Kom over en oppskrift for råkrem på matprat.no der står det at man skal bare bruke eggeplommen. Pisket 4 plommer og en generøs mengde sukrinmelis leeenge. Men veldig stivt ble det ikke! Fikk litt luft i seg, men ikke sånn at man kunne skrive noe med det, og det falt sammen til væske igjen relativt kjapt. Jeg mener å huske at man brukte hele egget når man lagde eggedosis? Siter Lenke til kommentar
Frank Drebin Skrevet 7. juli 2021 Rapporter Del Skrevet 7. juli 2021 Vanlig eggedosis er med hele egget ja. Råkremen skal vel blandes med pisket kremfløte, så da er det kremfløten som står for "stivheten". Siter Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 7. juli 2021 Rapporter Del Skrevet 7. juli 2021 INGREDIENSER 4 PORSJONER 3 stk. eggeplomme 3 ss sukker 3 dl kremfløte Har du glemt kremfløten? Siter Lenke til kommentar
RaymondK Skrevet 17. juli 2021 Forfatter Rapporter Del Skrevet 17. juli 2021 Ja jeg blandet den inn med stivpisket krem, men synes likevel det ble litt bløtt. Noe gul væske nedi der liksom. Siter Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.