Gå til innhold

Eggedosis med eller uten hviten?


Anbefalte innlegg

Kom over en oppskrift for råkrem på matprat.no der står det at man skal bare bruke eggeplommen. Pisket 4 plommer og en generøs mengde sukrinmelis leeenge. Men veldig stivt ble det ikke! Fikk litt luft i seg, men ikke sånn at man kunne skrive noe med det, og det falt sammen til væske igjen relativt kjapt.

Jeg mener å huske at man brukte hele egget når man lagde eggedosis?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...