Gå til innhold

På jakt etter den perfekte treningsklokken


Anbefalte innlegg

Jeg har prøvd masse forskjellige klokker, men finner ikke den perfekte klokken for meg

Nå håper jeg noen av dere har vært borti en klokke som har nøyaktig det jeg er ute etter.

- Offline spotify, må ha responsive app, ha støtte for hele utvalget til spotify i offline modus. Her er Garmin ikke bra nok. Flere podcast som ikke kan velges som offline på klokken. I tillegg er det en relativ tungvint og tidkrevende prosess å legge til episoder på klokken.

- Må kunne kobles opp mot Concept2 eller Concept logbook. Her er garmin helt super, men hvilke andre klokker kan dette?

- Må ha støtte for ekstern pulsmåler, type Polar OH1 eller lignende

- Trenings program for løping. 10k, halvmaraton, maraton osv. Jeg bruker denne funksjonen hos Garmin mye. Det er superenkelt å få laget program en skal følge, det er enklere å motivere seg til å løpe når en har ferdig opplegg osv. Det jeg savner er "audio feedback". Jeg vil altså få vite når oppvarming er ferdig, når skal neste steg i programmet starte. Hva var pace på siste km, når er jeg halvveis, når skal neste intervall starte/stoppe osv. Garmin har vibrasjon på klokken, men jeg ønsker altså å få denne informasjonen via headset når jeg løper og ikke måtte se på klokken til en hver tid. I dag må jeg ha med mobilen for å få dekket denne delen, og det ønsker jeg å slippe når jeg løper.

- Restitusjonstid. Ønsker å vite hvor lenge jeg bør vente med neste økt ut i fra hvor hardt jeg trente sist. Dette har Garmin på flere av sine klokken, men dessverre ikke på Venu som jeg har i dag.

- Hva oppnådde jeg med dagens økt. Dette er Polar og Huawei super på. Får fint sammendrag etter treningen på hva jeg har trent, og hva som er bra med den type trening. Dette har jeg ikke hos Garmin, ikke på klokken og ikke i appen i ettertid.

Sist jeg kjøpte klokke var det ikke mulig å få til alt dette, men håper at dette har endret seg siden sist.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...