Gå til innhold

Fantasy Premier League 2021/22 (Aller nyeste sesong)


Maefteda

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...
Latias skrev (På 24.7.2021 den 12.37):

Sancho (9.5m) vs Bruno (12m) er et spennende dilemma. Sistnevnte tar nok flest poeng, men de ekstra millionene gjør at man kan sette opp et bedre balansert lag...

Kjører Bruno fra start. Vet ikke hvor mye Sancho får spille i starten. Har i utgangspunktet satt opp laget for de tre første rundene nå med tre fra villa og flere fra united/pool. Lag som har lette kamper i starten med spillere som pleier å levere på Fantasy.

Kan da kjøre wildcard i første landslagspause og sette stammen for sesongen etter det. Får da inn spillere som stiger i pris og justert laget slik at man får inn noen fra de nyopprykka laga, signeringer som presterer og spillere som spiller ute av posisjon (forsvarere som spiller midtbane f.eks).

Vanskelig med City/Chelsea og har unngått spillere derfra foreløpig. City har en spesielt vanskelig start i år, men det laget kan slå alle med flere mål.

 

image.png

Endret av JUL
Lenke til kommentar
Jakobk skrev (17 minutter siden):

Ser ikke ut til å være fullstendig krise med cap på Salah heller heldigvis

Nei. Og jeg har ikke noen grunn til å klage egentlig. Kun Target som ikke har fått CS/målpoeng av de 6 som har spilt så langt. Vurderte McGinn i går. Irriterende at jeg ikke valgte han nå, selvsagt. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...