Gå til innhold

Spille av mp3-filer lagret på minnepinne


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

(Forts.) Displayet viser teksten "NO USB" når minnepinnen står i. Filsystemet er FAT32 med tildelingsenhet 16kB. Det samme som en USB fra Kingston, som virker.

Er det noen her som forstår hvorfor minnepinnen ikke blir lest og gjenkjent av musikkspilleren. Hvis du ikke har et forslag til løsning, så behøver du ikke svare "spør noen andre eller spør Grundig", nå er jeg her på Diskusjon.no for å få forslag til hva jeg skal gjøre. Minnepinnen fra Verbatim er feilfri og fungerer på PC-en.

Lenke til kommentar

Har minnepinnene like stor lagringskapasitet? Jeg har aldri hørt om dette konkrete problemet, men når jeg googler litt på problemer med USB i stereo og liknende så kommer det opp forslag om at noen spillere ikke klarer å lese minnepinner over et gitt antall GB. 

Så, hvis Verbatimpinnen har større kapasitet enn den fra Kingston så har du kanskje en forklaring der.

Lenke til kommentar

Hei, nei begge minnepinnene, Kingston og Verbatim er 8GB. I mellomtiden har jeg frigjort plass på en Patriot flash drive, som først ga samme feilmelding "NO USB". Men, tra-la-la, etter formatering på nytt (ikke hurtig-) med FAT32 og tildelingsenhet 32kB, så virker Patriot på musikkspilleren, og da er jeg hjulpet. Verbatim har fått rolle som backup-medium.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...