Gå til innhold

Forza Horizon 5 Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Thobjo skrev (På 21.6.2021 den 13.32):

Ser den med at sesongene gjør noen aktiviteter vanskeligere og det kanskje burde være forskjellige kriterier allt etter når det blir tatt. 

Samtidig er det kult når innsjøen fryser og blir kjørbar. 

 

K6BtUz9.jpg

Personlig synes jeg at det regner alt for mye i FH4 og skulle helst sett at man kunne endre vær selv, ikke alltid jeg har lyst til å kjøre på vinterstid heller. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
krsitoffer1 skrev (På 23.6.2021 den 15.09):

Horizon 5 blir derimot utviklet av Turn 10 uten involvering av Playground games, som kan tolkes som om Motorsport fortsettes og settes i sidelinjen, spesielt med tanke på at de lanserte et nytt motorsport spill i fjord men så plutselig annonserer nå at vi får et nytt Horizon først. 

Hvor har du fått den idéen fra? Det er i så fall feil. Forza Horizon 5 er utviklet av Playground Games. Turn 10 hjelper nok til, men de er ikke listet som utvikler noe sted. Når spillet ble presentert (se vedlagt video), var det med utviklere fra Playground Games, med Playground Games logoen i bakgrunnen, ikke noe Turn 10 å se noe sted.

 

Lenke til kommentar
1 hour ago, Thobjo said:

Windows 11 er anntydet å komme i November eller rundt der og er ett krav for Direct Storage blant annet, passer bra med Horizon 5 lanseringsvindu så godt tenkelig dette er en av de første titlene som drar nytte av og støtter dette. 

Et krav for direct storage? Det høres helt idiotisk ut. Vil dette kravet også gjelde etterhvert på servere med 2019 og HCI S2D løsninger?

EDIT.
Eller var det ikke Storage Spaces Direct du snakket om? Microsoft og navngiving....

EDIT2.
Ah vent vi er i DX land. My bad 😛

Quote

Direct Storage is another Xbox innovation and focuses on quickly loading assets directly off the GPU and SSD without involving the CPU in the process

 

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
On 8/5/2021 at 10:02 AM, Sarasin said:

Har vi noen fornuftige requirements til 4k/1440p Ultra settings (med 60/120 fps)?

 

Bare synsing såklart men ultra eller extreme som har verdt benevnelsen før på max blir nok løftet ganske mye fra Horizon 4 mtp sinnsyke textures, potato-medium  tror jeg det er ett meget lettdrevet spill og 120fps er fint mulig tilogmed i 4K om en ofrer skygger/eyecandy etc. 

1440P Ultra maxer nok ett 3080 mtp bare 10GB minne, for 4k ultra vil 6800/6900xt og 3090 gjøre det bedre pga minnemengde. 

Ofte en memoryleak på launch så skal en spille lenge er det det fort en fordel med mer en 16GB ram. 

 

Lenke til kommentar

Tja, det høres ikke ufornuftig ut det du skriver. Riktignok må man nesten håpe at de har vært like flinke til å optimalisere denne gangen som på FH4, for det var veldig bra. Jeg kom riktignok inn sent, så om det var problemer ved launch, så vet ikke jeg om de :)

Jeg sitter på 3600X + 6700XT + 16gb, så jeg burde vel klare å få det sånn passe pent på 60fps, selv om tven støtter 1440p @120fps. Kan prøve 4k @ 60fps, men må nok redusere en hel del textures osv. Det viktigste uansett er spillopplevelsen, som jeg tror blir riktig god :D

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...