Gå til innhold

Bloomberg: – PSVR 2 skal lanseres i slutten av 2022


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fordeler og ulemper med begge etter som jeg har skjønt og erfart selv. Sortnivå er typisk bedre på OLED og med LCD slipper man at bildet henger igjen i mørke scener.

Men har teknologien på OLED og LCD endret seg vesentlig i nyere paneler til VR? Jeg håper jo at vi kan få det beste fra begge verder uten vesentlige kompromisser.

Ellers veldig gledelig hvis det stemmer med lansering mot slutten av 2022! Det skal bli godt å få litt fart i seilene igjen, særlig også hvis de andre aktørene slipper ny teknologi og større spill rundt samme tidspunktet! (Quest 3/4, Index 2 og SteamVR til xbox i følge noen rykter jeg har sett??)

Nå gjør jo Quest det ganske bra og vi fikk et merkbart oppsving i brukere når Half Life Alyx kom ut, men det dabber fort av igjen når det ikke er en kontinuitet i trippel A spill. Det er plenty med indie titler men det holder ikke hvis vi skal dra flere nye brukere.

Det må ny teknologi og store spill satsninger til. Med PSVR2 tror jeg vi får i pose og sekk. Jeg er særlig veldig glad for å endelig få øyesporing i et kommersielt VR sett! Det er en potensiell gamechanger teknologi: https://www.roadtovr.com/why-eye-tracking-is-a-game-changer-for-vr-headsets-virtual-reality/

Det som derimot bekymrer med PSVR er at den ikke er trådløs. Håper i det minste på en add-on fra Sony eller at kablene kan dras ut av headsettet og kobles til PC via trådløse tredjeparts løsninger. Ikke at jeg har så mye håp for sistnevnte :( Trådløs VR har blitt utrolig viktig for meg de siste årene, det var en skikkelig a-ha opplevelse med min trådløse Vive Pro, jeg savner det så utrolig mye på Valve Index settet.

 

Endret av Enceladus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...