Gå til innhold

Viste endelig en ny Breath of the Wild 2-trailer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hekomo skrev (På 16.6.2021 den 10.55):

Folk klager da ikke på at de ikke har kommet lengre? De klager på at det ser veldig likt ut som det forrige. Og dette er noe som ikke har noe med viruset å gjøre, da de planla og la opp spillet lenge før pandemien. Altså har de bestemt seg allerede før pandemien at det skulle bli likt som det forrige spillet.

Det burde kanskje ikkje vere så stor overrasking at BotW 2 blir veldig likt BotW 1?

Lenke til kommentar

Må si jeg er litt overraska over alle kommentarene her. Folk skjønner ikke at en ren oppfølger av tidenes største Zelda-spill gjenbruker assets og deler av den samme verdenen? Blir jo samme som de gjorde med Majoras Mask.

Dette spillet har de fortalt blir et mer storydrevent Zeldaspill, hvor fokuset ikke er like mye på verdenen, men på historien. I BotW var jo Hyrule og reisen en av de største aspektene. Her går vi mer i dybden. At de gjenbruker assets er jo bare å forvente.

Lenke til kommentar
kilik skrev (På 15.6.2021 den 20.00):

Min første tanke er at det er at det ser skuffende likt ut som Breath of The Wild. Ser ut som mye gjenbruk av assets og fiender. Når man bruker såpass lang tid mellom spillene (5-6 år) hadde jeg forventet noe litt mer nyskapende. Kanskje særlig siden Zelda-serien er kjent for å eksperimentere med forskjellig gameplay og stilarter, f.eks. ga de ut såpass forskjellige spill som Ocarina of Time, Majora's Mask og Wind Waker i løpet av 4 år.

Joda, men alle de du nevner er separate spill, ikke oppfølgere. I en oppfølger regner man med å beholde samme stilen, egentlig. Og det er jo ikke BOTW sin feil at andre utviklere valgte å kopiere stilen i sine spill så du er mettet av den stilen..

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

 

On 6/15/2021 at 9:15 PM, donwang said:

Om de ikke endrer "formelen" med at alt av våpen/skold osv blir ødelagt, så blir det ikke noe kjøp her. Det ødela hele BOTW for meg, er jo ikke noe glede i å finne noe som helst, det blir jo uansett snart ødelagt🤦🏻‍♂️ Kan ikke fatte hvordan noen finner hele den mekanikken tilfredsstillende!?

Enig! Dette er grunnen til at jeg la BOTW fra meg og aldri spilte det ferdig. Bortsett fra dette var spillet veldig bra, men at alt utstyr stadig ble utslitt og gikk i stykker var helt ødeleggende for spillopplevelsen.

Endret av asbjornu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...