Gå til innhold

Battlefield 2042 PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Mr_Oppedal skrev (20 minutter siden):

Spillet er avinstallert for lenge siden, 900 spenn rett i dass. Aldri vært så skuffa over et BF spill. Redd for dette var siste spikeren i kista for BF serien. R.I.P

Avinstallerte jeg også etter et par uker. De 4 siste BF spillene har ikke falt i smak hos meg, så tror 2042 blir det siste BF spillet jeg kjøper.

Lenke til kommentar

Spilte en del kart "alle mot alle", der er det ikke så langt mellom de som jukser som ellers i spillet.

Vet ikke om det er en bug eller noe annet, raskeste jeg kunne bevege meg var og gå, løping fungerte ikke. Men la merke til at en del av de andre kunne løpe ganske radig. Skal ikke påstå det ene eller det andre, virket mest rart at jeg ikke kunne løpe.

Prøvde i ca 20 minutter og komme in et kart, og mislyktest med det.

Men valgte jeg crossplay var jeg inne på 2-3 minutter.
Crossplay følte jeg var ganske  ganske så håpløst, virker som de har bedre Radar og lettere sikte forhold en pc spillere har

For de som hadde problemer med stadig, jeg hadde det i flere dager nå, og bli kastet ut av spillet til Origin meny ser nå ut som har forsvunnet.
Om dette problemet hadde sammenheng med tilkoblings feil som oppsto i dag hvor mange rapporterte de fikk beskjed av Origin at de ikke var tilkoblet og fikk ikke logget på spillet. Denne feilen er nå rettet.

Lenke til kommentar

Har nå omsider blitt level 30 (eller heter det rank 30?), og må si jeg synes spillet ikke er så ille "som det høres ut". Opplevde i starten at spillet krasjet (til desktop), men det fant jeg ut skyldtes at spillet er "glad i" virtuelt minne og at jeg i Windows hadde satt pagefile til maks. 2GB. Så når spillet ville ha mer VM enn 16+2 så krasjet det. Fjernet 2GB grensa mi, og problem løst.

  • Savner ikke scoreboard, siden jeg sjelden bryr meg om hvor på lista jeg ligger. Spiller for moro skyld, "resultatet" betyr mindre. Og får jo uansett sett mine antall kills o.a. dersom jeg vil vite det.
  • Savner heller ikke klassene. Synes "spesialitene" virker til å fungere greit, og jeg liker at jeg kan velge hvilket våpen jeg vil ha uansett hvilken "rolle" jeg velger.
  • Heli kan være minst like plagsomme som i BF4. Fly, derimot, oppleves ikke som spesielt plagsomt "fra bakken" for første gang for min del i et BF-spill.
  • Kjedelig med "cutscenes" før og etter en runde, først og fremst de før. Hvor mange bryr seg egentlig om "historien bak striden" på et kart? Men de er kanskje et alternativ til et statisk bilde mens serveren gjør seg klar? Og i EA (USA?) virker det jo som at den kalde krigen er høyst "levende", ref. disse i mine øyne litt tåpelige tingene som russisk-aksent engelsken "hentet fra" filmer fra pre 90-tallet og bruken av "imperialists" (mest 60/70-talls innenlands sovjetisk "propaganda"?)
  • Litt kjedelig med dette "enkeltrunde-fokuset" da en kan risikere å få (de) samme (få) kart(ene) flere ganger i løpet av noen få runder, alt ettersom hvor en er så "heldig" å få plass.
  • SBMM, og mangel på server-browser, gjør meg ingenting. Har også i BF1 og BF5 mer eller mindre kun latt spillet finne en server. Vet ikke om sbmm tar hensyn til hvilke kart en har spilt de siste 1-2 rundene og tar det med i "vurderingen" når den skal finne neste (dersom det er flere mulige), men hadde ikke hatt noe i mot om den gjorde det.
  • Litt uvant at det ikke finnes "stasjonære" ammo-/medickasser rundt om, men det er bare en vanesak.
  • Som vanlig for min del ved et nytt BF så er det mye uvant og rundene føles litt som "kaos", men det pleier å komme seg når jeg blir vant til det.
  • En forbedring, synes jeg, er at etter revive så ser en omtrent i den retningen en så når en ble skutt.
  • Blir ofte litt vel mye løping i starten pga. store kart. Har ikke vendt meg til å bruke call-ins ennå.
  • Gameplay synes jeg er helt ok. Vet ikke om jeg har merket/sett noe til bugs e.l., men i alle fall ingen helt åpenbare ting.
Endret av HawP
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ja nei,  det er jo faen meg helt utrolig  i grunn. Det scoreboard utkastet er jo helt hinsidig rævkjørt. Det  faktum at hovedfokuset ser ut til å få ett scoreboard tilbake i  spillet, 2 mnd. etter lansering... det er jo helt jævla sjukt. Og da snakker vi enda én  mnd. frem i tid. 

For en tid å leve i :D  DICE og BF har nådd ett bunnivå jeg aldri trodde var mulig.

Endret av Mala
  • Liker 4
Lenke til kommentar
2 hours ago, Mala said:

Ja nei,  det er jo faen meg helt utrolig  i grunn. Det scoreboard utkastet er jo helt hinsidig rævkjørt. Det  faktum at hovedfokuset ser ut til å få ett scoreboard tilbake i  spillet, 2 mnd. etter lansering... det er jo helt jævla sjukt. Og da snakker vi enda én  mnd. frem i tid. 

For en tid å leve i :D  DICE og BF har nådd ett bunnivå jeg aldri trodde var mulig.

Det er trist rett og slett.. 

Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (1 time siden):

Nja. De kunne overlevd på å kun selge FIFA om de ville. Tjener nok mer på idioter som bruker penger på Ultimate Team enn de gjør på BF 

Skrev hva publikum vil ha. Ikke hva EA tjener peng på 😉

Fifa har sikkert flere spillere da. Men men. 

Endret av barezell
Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke helt all denne rage dette spillet får. 
Det er jo et ganske fun spill! Ja så klart har det noen bugs, men dette overlever vi. Og det er litt tungt å dra.
Har kost meg godt i 60++ timer
Etter dette blir det noe ensformig. Men det vil komme nytt content etter hvert. Og dem kommer til å bygge mer på spillet. 

Alt hatet kommer til å gjøre at dem skroter spillet.. 

Det jeg savner mest er at en 5te eller 6te person skal kunne joine samme servicer som har exp.

Lenke til kommentar
6 minutes ago, MrLuni said:

Alt hatet kommer til å gjøre at dem skroter spillet.. 

Det er da ingen dum ting?? Her viser DICE og EA at dem er helt ute av sync med hva community ønsker.

Når dem ikke engang klarte å få til portal som stort sett var ferdig arbeid😅

Bare å begynne på nytt IMO 

 

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...