Gå til innhold

Designer saksøker Capcom for å ha stjålet bilder til Resident Evil-spillene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
sedsberg skrev (45 minutter siden):

:lol:

Jeg forstår dette som at du tenker hun ventet med søksmålet for å tjene mest mulig penger?

Om hun med vilje lot capcon fortsette bruken, selv etter at hun var blitt klar over dette, så er det vel bare det siste hun kan saksøke dem for?

Lenke til kommentar

Man saksøker for 100 mill, så får man kanskje 5 eller 10. Saksøking er som pruting,  en går høyt, en går lavt. Om ikke Capcom er helt sikre på å vinne,  inngår de en avtale på noen millioner.  Og det er mer sannsynlig at de inngår avtale om de risikerer å tape 100 millioner enn om de risikerer å tape 10 mill. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En merkelig bransje dette. Der et stort spillselskap misbruker en kunstners åndsverk og lar være å betale for det i mange år så klarer likevel folk å ha mest sympati med det store spillselskapet som ikke har gjort som de skulle, men som har mer enn nok penger til å betale for seg på en ryddig måte... Noe de her valgte å ikke gjøre i en årrekke.

En sum for brudd på kopilov eller lignende har gjerne den hensikten å avskrekke selskaper fra å gjøre det samme. Slike summer regnes gjerne ut på en slik måte at det skal svi for den som må betale. Om Capcom ble dømt til å betale 1 million er det på ingen måte insentiv til å slutte å oppføre seg sånn. 100 millioner derimot vil svi også for capcom.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...