Gå til innhold

Tungtransporten satser på hydrogen i ombygde dieselmotorer


Anbefalte innlegg

hekomo skrev (1 time siden):

I 2018. Det er mer interessant å se antall uhell som følger av samme feil som feilen i 2018. Er feilen og opplæring kanskje fikset? Nå blir tross alt 30% av alle matvarer i USA fraktet med hydrogen-trucklifter. 
image.png.0a6100dac965cf1b0055b6814904d82e.png
Et uhell på disse tallene vil hos de fleste bli antatt som en suksess og være brukt for å vise hvor høy sikkerheten faktisk er fremfor det motsatte. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hekomo skrev (1 time siden):

Svindel blir straffet. Noe som er fint. 

"“Milton’s scheme targeted individual, non-professional investors — so-called retail investors — by making false and misleading statements directly to the investing public through social media, and television, print and podcast interviews,” according to the 49-page indictment. "

Kjenner vi til noen andre som gjør tilsvarende for å "bolster stock stales"? En naturlig forventing å ha er at folk hermer ting de trur er greit. Så hvis X får lov til å pumpe aksjer uten represalier, så vil andre gjøre det samme. Heldigvis ser vi at represalier for idiotisk oppførsel faktisk kan eksistere, så får man håpe at tilsvarende andre steder også får samme behandling. Spesielt etter at "X" selv har sagt at "I might Pump but I never Dump". Et fint øyeblikk som nok vil havne i rettsalene før eller siden. 


Nikola som firma jobber dog videre. 

 

image.png

Endret av oophus
Lenke til kommentar
17 hours ago, hekomo said:

Dette blir interessant å følge med på. Det har jo vært litt åpenbart at han har løyet og overdrevet mye, men jeg kan ikke si jeg forventet at myndighetene ville gjøre noe. Myndighetene i USA har ikke pleid å gjøre særlig med finansiell svindel. Men Nikola vokste seg nok rett og slett så stor basert på svindel, at myndighetene ble tvunget til å gjøre noe.

Det blir også interessant å se om SEC følger på med prosesser rettet mot selskapet, og ikke bare Milton.

Lenke til kommentar
Espen Hugaas Andersen skrev (7 timer siden):

Myndighetene i USA har ikke pleid å gjøre særlig med finansiell svindel. Men Nikola vokste seg nok rett og slett så stor basert på svindel, at myndighetene ble tvunget til å gjøre noe.

Må være greit å differensiere Trevor Milton med Nikola. Det er Trevor Milton som blir angrepet med gode grunner og Nikola fortsetter som før som firma. Personlig håper jeg Trevor Milton får som fortjent, og at dette blir første steg i et større fokus for SEC og co. Da er det flere CEO's som burde starte å pisse i buksene for hva som kommer senere med denne rettssaken som utgangspunkt og et godt eksempel. 

"Fake it to you make it" må straffes i større grad, og om Milton blir straffet her, så er det mange andre som burde bli mer forsiktig og liste seg mer i dørene fremover. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...