Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Bivirkning etter pfizer / Moderna corona vaksine??


Anbefalte innlegg

Jeg hører at menstruasjon forstyrrelser kan komme normalt med immuniteten/immunforsvaret etter feks virussykdom.

Men hvordan er dette med de gamle damene som begynner å blø?

Er dette noe helt annet, eller er dette også normalt hos enkelte med feks virussykdom?

Jeg planlegger å ta 3 dose på Lørdag, kona må vente pga at legen observerer det som visstnok en alvorlig bivirkning om jeg forstår riktig.

Men hun skal eventuelt ta senere, eller muligens et annet vaksine-merke.

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tok tredje dose Pfizer denne uken. Litt øm i armen samme kveld, borte dagen etter. Ellers ikke merket noe som helst. Heller aldri værtfall smittet. Akkurat som de to andre dosene. Deilig å ikke være en av de som reagerer. Ingen langtidseffekter som jeg har merket.

Kjenner flere kvinner som har fått påvirket menstruasjonen da, til det negative. Det virker som det er bra utbredt.

Lenke til kommentar

Jeg skal ta 3 booster imorgen på dropin i strømstad, så får vel ta kvelden, har tatt et par øl og en dram og lyttet til hodetelefoner og chattet litt, men imorgen skal jeg ha en hvit dag og drikke pepsi, og se film.

Edit Legene på FHI sa dette var ok, dvs å ta et par øl... Bare man ikke overdriver, er ikke særlig påvirket, skal bare ta en brødskive med kaviar og et halvt glass melk før jeg natter..

Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar
On 8/21/2021 at 11:05 AM, tigerdyr said:

Fikk andre dose i torsdags.  Dagen etter (igår) ble formen dårligere og dårligere utover dagen.  Feber-følelse, frysninger, vondt i hele kroppen og hodepine som utviklet set utover kvelden og natten.  Fikk ikke sove skikkelig før rundt kl 4.   Våknet akkurat og føler meg i god form i dag.  Skulderen er fortsatt øm, men slett ikke så ille som etter 1. dose hvor jeg overhodet ikke kunne bevæge overarmen uten store smerter.    

Fikk 3. dose i tirsdags (alle pfizer).  Presis samme reaksjon som etter 2. dose. 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Det er så lenge siden min 3. dose (5. jan) at jeg burde være ute av bivirkningshengemyra relativt sett. Det er jo uvisshet om en er helt fri fra det så kort tid etterpå. Men, man burde kunne forvente det.

Så det jeg kjenner av "vondter" i kroppen nå kan like gjerne komme i fra usunn livsstil. F.eks. søvnvaner og andre ting, tipper jeg. Jeg har lite tro på at jeg har bivirkninger i fra vaksinen lengre, men det finnes kanskje ukjente sider med nye vaksiner som det tar 2-5 år å avdekke? Men, jeg har ikke noen god grunn til å ikke enn så lenge bare være optimistisk.

Det som er uvisst nå er jo om det kommer nye boosterdoser etter dette og om kropp tåler det eller om immunforsvaret sløves av for mye jobbing. Men vil tro at helsemyndighetene vil vekk fra boosterdoser pga. økonomi så snart rå er. Så jeg er lite optimistisk på at vi får noe særlig flere gratisvaksiner oss vanlige borgere som ikke har underliggende sykdommer.

Endret av G
Lenke til kommentar
G skrev (6 timer siden):

Så det jeg kjenner av "vondter" i kroppen nå kan like gjerne komme i fra usunn livsstil. F.eks. søvnvaner og andre ting, tipper jeg.

Det er jo et poeng at når man først begynner å kjenne etter så kjenner man plutselig ting man aldri har lagt merke til før. Det er vanskelig å si om en gitt plage kom som en direkte følge av vaksinen, eller om man bare aldri har lagt merke til den før.

Lenke til kommentar
16 hours ago, henrikwl said:

Det er jo et poeng at når man først begynner å kjenne etter så kjenner man plutselig ting man aldri har lagt merke til før. Det er vanskelig å si om en gitt plage kom som en direkte følge av vaksinen, eller om man bare aldri har lagt merke til den før.

Stemmer det. Man bør alltid være på vakt over seg selv mhp. hvordan man tolker kroppslige signaler. Er man ekstra varsom, så vil man jo finne noen mer plager. Er man ekstra bevisst på den vitenskapelige metode så kan en forstå at det er ikke alt av kroppslige signaler som vil la seg helt forstå. Man bare har signalene, men klarer ikke å tyde dem.

Noen signaler vil åpenbart være nyttige, mens andre vil være støyende.

Man vil også kunne ha placebo og nocebo-effekter å måtte ta høyde for. Man kan jo tenke seg syk eller tenke seg friskere. Har du vondt og tenker det verste så kan du faktisk gjøre deg selv sykere. Møter du en som gir deg råd i hvit frakk så vil det gi deg kanskje en positiv bonus fra rådene som gis. Tar du f.eks. en pille eller et kosttilskudd eller hva det nå måtte være, så kan det gi en positiv bonus på helsen fordi du tenker at det gjør deg godt.

Også kan alt i mellom skje helt uten at du er oppmerksom på det, også plutselig senere så sitter du med mange symptomer som faktisk indikerer sykdom. F.eks. en blodprøve kan påvise ditt eller datt eller på en helt annen legeundersøkelse eksempelvis.

Men, selv om alt dette finnes, så vil det alltid likevel finnes symptomer som er reelle fra bivirkningene av vaksiner også, det er bare vanskelig å sette fingeren på hvilke av dem som er viktige. Går du over mange dager og du blir dårligere og dårligere så ta for all del kontakt med lege så han kan sjekke opp en del ting, er mitt råd.

Lenke til kommentar
sveibuen skrev (På 1.2.2022 den 15.50):

1. dose phizer - fine form

2. dose moderna - trudde eg sku dø i 2 døgn

3. dose phizer - Småuvell samme dag, små øm i arm. dag 3 og 4 smerter i skulder som minte meg om betennelse, men gikk over.

Var det ikke du som gruet deg sånn til tredje dose? Virker som det gikk bedre for deg denne dosen her! 

Lenke til kommentar
GiaMahan skrev (9 timer siden):

Var det ikke du som gruet deg sånn til tredje dose? Virker som det gikk bedre for deg denne dosen her! 

Eg grua meg som bare det! Men gu så overraska eg var øve kor små/ikke eksisterene bivirkninger jeg fikk av 3 dose. Ble heldigvis satt phizer den dagen, jeg hadde dog bedt om phizer også.


-Hang lapper rundt testsenteret hvor det står at alle under 30 blir vaksinert med phizer. Er vel pga bivirkningene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...