Gå til innhold

Hjelp til valg av fester til monitor 4stk helst


Anbefalte innlegg

Hei

Grunnet hjemmekontor hvor jeg må ha med egen bærbar pc+docking til hjemmekontor, så ser jeg på mulighetene til å ha 4 skjermer på "hjemmekontoret". Da slipper jeg å bytte ledninger på skjermene jeg har fra før(som er koblet til min gaming pc). Gamingpcen er under bordet og ledninger vil ta tid å bytte 2x hver dag.

 

Noen som har tips til hvordan dette kan fungere? Vurderer å kjøpe bordfeste som kan ta 4 skjermer, helst 2x2 i så fall. Evt må jeg ha skjerm fester som kan rotere/bevege seg på 2 skjermer, slik at de som er koblet til dockingstasjon er lett å flytte etter endt arbeidsdag.

 

Noen som har hatt tilsvarende utfordringer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så rettogslett et bordfeste for 4 skjermer?

Jeg har denne:
https://www.komplett.no/product/836099/datautstyr/skjermer/bord-og-veggfeste/skjermfeste-for-fire-monitorer-ms410

Alle 4 skjermene kan roteres hvis ønskelig (tilt og pivot - og dreiing på hele stativet for rotasjon :p). Men høydejustering må ordnes før skjermene festes. Gammelt bilde, men vekt- og størrelsesmessig har jeg nå 4 stk. 27" på stativet uten problemer (byttet ut den på toppen siden bildet ble tatt).

Ulempen er at tilpasningen for å ting helt nøyaktig på linje (hvilket jeg måtte siden jeg skulle ha det i Nvidia Surround) er maaange småjusteringer frem og tilbake. Og det var bare å finne frem rørtanga for å stramme mutterene hardt nok så ikke en av skjermene bare sakte skulle skli nedover.

I dimensjoner er det 170 cm kant til kant, og 117 cm fra bordet og opp til kanten på skjermen. Så et slikt skjermstativ tar en god del plass. :)

IMG_0359_.jpg

EDIT:
Komplett har også denne, for 3 skjermer:
https://www.komplett.no/product/836100/datautstyr/skjermer/bord-og-veggfeste/skjermfeste-for-tre-monitorer-ms300?q=ms300

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar
process skrev (På 3.6.2021 den 21.18):

En del skjermer har dobbel (eller flere) input, så du kan bytte med knapp på skjerm. 

Er en del løsninger der, evt så kan du benytte en KVM switch til å bytte mellom ulike kilder, det inkluderer skjerm, tastatur og mus.

Hei !

Takk for svar. Mener det er denne dockingen jeg får med: https://www.power.no/data-og-tilbehoer/kabler-og-tilkoblinger/dockingstasjon/lenovo-thinkpad-thunderbolt-3-dokk-renovert/p-1145362/

Jeg ser begge skjermer har ledige HDMI, samt VGA. Vil jeg kunne da ha 1 HDMI og 1 HDMI->VGA adapter?

Hvordan vil da skjermen min reagere på "2kabler". mtp hz osv?

 

Skjermene vil jo ikke være på displayport når jeg er på jobb. Docking/laptop vil være av hvis jeg skal bruke stasjonær pc. Vil det være negativt å ha andre kabler koblet til?(selvom de ikke er aktiv)!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...