Jump to content
Sign in to follow this  
Tmz

Skattepenger/frikort utbetalt til feil/slettet konto

Recommended Posts

Hei

Fant ut at nav har vært registrert med feil kontonummer på meg. Det var i utgangspunktet mitt kontonummer, men banken har slettet hele brukeren min der siden kontoen har stått tom og jeg har ikke tilgang lenger.

Jeg har betalt inn mer en frikort krever og der så jeg det gamle kontonummeret var oppført. Mistenker at det samme gjelder skattepengene min da jeg ikke har sett noe til dem. Er pengene da borte? Hvem som disponerer det kontonummeret nå det aner jeg ikke, eller om det er i bruk i det hele tatt...

 

 

 

 

Share this post


Link to post

Så vidt jeg vet gjenbrukes ikke kontonummer, det skal være mulig å høre med tidligere bank om det er kommet inn noen innbetalinger på den kontoen. Jeg har også erfart å få brev i postkassen lenge etter bankbytte der det fremkommer at det er kommet en innbetaling til et gammelt kontonummer og at banken trenger nytt kontonummer det skal overføres til. Det kan ta noe tid før dette brevet kommer etter at overføringen er gjort.

Regner med du har korrigert kontonummeret ditt hos NAV/Skatteetaten, hvis ikke bør du gjøre det så fort som mulig. Det er for øvrig ikke sikkert at utbetalingen har skjedd enda:

Quote

I 2021 kan du forvente at skatteoppgjøret kommer ut til følgende tidsrom, med påfølgende utbetaling av eventuelle skattepenger til gode kort tid etter: Fra 1-2 uker etter levering av ny type skattemelding og frem til 18.6.2021

 

  • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post

Ringte inn til banken og de sa det du sier, at kontonummer ikke gjenbrukes. Hun jeg pratet med mente at pengene ble tilbakeført og at jeg ville få de utbetalt på nytt.

Endret kontonummer nå ja, men jeg ser at Helfo ikke har oppdatert ennå. Prøvde å ringe dem, men 60 minutters telefonkø det gidder jeg ikke.

Forhåpentligvis ordner det seg da. 😊

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...