Gå til innhold

Statsministeren så Delta-troppen i aksjon på det nye senteret: – Dette er spydspissen for det nye politiet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg unner politiet alt dette utstyret, men kunne de skaffe seg en drone eller to? Når en AW169 "henger" i fast posisjon over Oslo og observerer, bråker den over store deler av byen. En drone kunne gjort samme med mindre kost for flytid og mindre bråk. Dette er blitt vesentlig verre siden skiftet fra EC135 til AW169.

(Og ja, jeg vet at det er bråk i en by, jeg bor 200 meter fra Ullevål Sykehus som har helikoptertrafikk døgnet rundt, men den helikopterstøyen plager meg ikke fordi jeg vet den er nødvendig)

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Helt enig med Storebj0rn:

Bytt ut overvåkningshelikopteret med en fjernstyrt politiblimp, så kan den henge og overvåke oss hele tiden uten all støyen og resursbruken som AW169 gir. Føles som de henger over huset her flere timer hver dag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er bra å få på plass et ordentlig politi. Ethvert regime trenger et brutalt politi, sånn at befolkningen kan føle seg trygge og staten kan fjerne uønsket politisk oppførsel med makt. Jeg har bodd i flere regimer og har alltid vært fasinert av hvordan de driver sine land. Det er flott å se at norge også går i den rettningen, så kan vi kanskje en gang for alle bli kvitt alle politiske uenigheter og konspirasjonsteoretikere som meg. Da får vi få fred og kan endelig nyte hopprenn og fotballkampene i fred og ro.

Skål for politiet og alt det positive de bidrar med

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Per Østensen skrev (18 timer siden):

Får håpe vi får en spesial-politistyrke som tør gjøre en innsats når det er alvor og ikke bare på øvelser. De vi hadde 22 juli 2011 sviktet fatalt.

22. juli var et resultat av blant annet dårlig kommunikasjonsutstyr.

Men norsk politi takler jo livsfarlige situasjoner daglig. De må bevæpne seg flere tusen ganger hvert år. Så det står nok ikke på det.

Lenke til kommentar
hekomo skrev (39 minutter siden):

22. juli var et resultat av blant annet dårlig kommunikasjonsutstyr..

Gjørv-kommisjonen mente hovedårsaken var dårlig kultur, ledelse og holdninger. Omskrevet til vanlig norsk så er det en udugelig og tafatt politistyrke som var mer opptatt av streik og gå-sakte-aksjoner enn å gjøre ordentlig politiarbeid.

Det er forståelig at du og politiet er uenige i det, men det beste hadde vært om det ble gjort noe med problemene før neste krise setter inn i stedetfor denne historieomskrivningen de er mest opptatt av. 

Endret av uname -i
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...