Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Robotstøvsuger og dørterskel


Anbefalte innlegg

Hei,

Er det noen som har smarte og rimelige løsninger for robotstøvsuger for å komme over dørterskel. Har Roborock 6s vMax, og den skal klare terskler, men sliter med noen. Spesielt der det er ekstra nivåforskjell inn til bad og vaskerom med fliser. Mellom 1,5 til 2 cm høyde. 

Ser at det finnes noen som produserer slike som f. eks www.fjeldstaddesign.no/produkt/robotrampe/, men er ute etter å prøve noe litt enklere først. Har sett det har vært prøvd en eller annen form for plater av plast man kan legge over terskelen. 

Tar gjerne i mot råd og tips fra flere med Robotstøvsuger 🙂

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ITtraktor skrev (19 minutter siden):

Men ønsker man egentlig at den kjører inn på badet? Ser for meg at den da tar med seg litt av hvert som smøres utover resten av huset. 

Signerer den. Her opplevde jeg å få hundebæsj smurt utover hele stua. :) :) :) nSå nå går ikke støvsugeren på automatisk mer.

Lenke til kommentar

Dere har jammen meg et poeng når det gjelder å unngå å kjøre den på badet. Dere sparer meg for to ting. Å bruke tid og penger på å finne riktig list. Og det å unngå å dra både det ene og det andre inn i alle andre rom! Takk for svar! Da var den saken grei! 🙂

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Har du sjekka ut diverse tester på nettet? Før jeg kjøpte leste jeg en robotstøvsuger test og da fant jeg ut at mange sliter å komme seg opp mer enn 1,5 cm, er kun noen få som klarer det. Det med rampe har jeg lite troa på ettersom det kan fort skli vekk. Jeg har aldri prøvd det før. Jeg har forhørt meg med leverandøren eller butikken før jeg kjøpte. 

Håper uansett at du fant ut av det!

Hilsen

Terje T.

Endret av Terje Terkelsen
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg vet ikke hvilken støvsuger du har, men har du prøvd å endre litt på kartet for å gjøre det lettere for roboten? Jeg har en S5 Max og hadde et problem med at roboten satt seg fast på dørterskelen til soveromsdøra. Den er akkurat 2cm og roboten klarte å kjøre over den, men når den tar kantstøvsuging hadde den en tendens til å kjøre et hjul på hver side av terskelen og dermed kom den ingen vei. Ved å flytte rommet ved siden av inn i soverommet kjører den bare tvers over terskelen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...