Gå til innhold

Amerikansk atomdrevet ubåt på vei inn til Tromsø – eskorteres av norsk kystvaktskip


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Storm i et vannglass. Det har vært mange atomubåter der før - forskjellen denne gangen er at noen miljøpartier og andre som hopper på argumentet ad hock fordi de har noe i mot USA, sittende kommunestyre etc, har snappet opp saken og bruker den for å manipulere hvermansen for hva de er verdt mot hva enn agenda disse miljøpartiene osv måtte ha. Et opphauset mediesirkus med ymse bakenforliggende motiver.

Lokalmedia er ikke sene å be om krisemaksimering, opphausing og å sette meningsfrontene mot hverandre. Som om de ledet an en slags folkeaksjon. Den lettprovoserte satirikeren Egon Holstad hiver seg på den politiske korrektheten som miljøpartiene prøver å gjøre hevd på. Medvinds som alltid.

Spoiler

1663203602_Screenshot_2021-05-10NRKTromsogFinnmarkLokalenyheterTVogradio.thumb.png.234d836f6c6b5eb67f342f5e481dc8b5.png165758800_iTromsadomubt.png.6a4226f84facd76527337751c14359fc.png1859267770_Screenshot_2021-05-10Nordlys(1).thumb.png.5063980c874da5e19f9147e98aef4c20.png

 

Endret av Simen1
  • Liker 4
Lenke til kommentar

De som bejubler denne opprustningen i nord er for det første søringer, og for det annet er det de samme folka som sto snørrete i barnehagen og ropte: Min pappa er sterkere enn din! I stedet for å legge all vår lit til, og stadig løpe skamfulle ærend for USA (ødeleggelsen av Libya f eks), så skulle vi dannet en egen forsvarsallianse med Sverige, Finland og Danmark. Nato er ikke en forsvarspakt. Det har blitt et instrument for å bevare den allerede døende petrodollaren.

Lenke til kommentar
toreibjo2 skrev (35 minutter siden):

De som bejubler denne opprustningen i nord er for det første søringer,

Det er ingen opprustning i Nord. Det har vært nedrustning i flere tiår og at atomubåter stikker innom er business as usual. Det eneste nye er at det har oppstått en mobb som hauser opp saken og en del som lar seg drive med av mediesirkusets skremselsprofittering.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Er du sikker på at du ønsker nordisk allianse? Merk deg at summen av disse fire er nettopp små militærmakten mot en stor. Samtidig skal du samkjøre disse i en eventuell situasjon. Ingen av disse 4 landene er en leder heller i motsetning til USA. USA er det eneste vestlige landet som er en leder militært. NATO er gull selv om det er uperfekt!

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Godt spørsmål.

Legger også merke til at USA-kritikeren Mads Gilbert ad hoc hiver seg på kritikken mot de amerikanske ubåtene. Heldig at de var atomdrevet for da kan han late som det er det egentlige motivet.

Egon Holstad dilter etter alt som er i politisk korrekt medvind - intet unntak her.

Nordlys forsøker etter beste evne å spille på frykt og stille "motparter" mot hverandre, for å gi inntrykk av at de jobber ned agurk-nivået.

Naive medarbeidere i Tromsø kommune deler ut jodtabeletter til skoler og barnehager - under parolen "gjør bare jobben vår" og skaper unødvendig frykt blant..

.. Naive Tromsøborgere som aldri har hørt ordet kildekritikk, og går inn i en slags panikk. Selv om det har vært hundrevis av atomubåter her før og de ikke reagerte på samme måte de andre gangene. Noe som forsåvidt gjelder alle på lista her.

MDG er i mot alt så de hiver seg selvsagt på jippoen. Hadde det vært diesel-ubåter hadde de vært i mot det også. El-ubåter også. Ubåter med seil hadde sikkert heller ikke vært godt nok for de. Alt for mye mikroplast i havet av sånt.. Den kunne til nød vært rodd av Greta Thunberg. Jeg foreslår MDG teleporterer til Mars så de kan legge jorden urørt bak seg.

Litt av et sirkus / freakshow dette her!

Endret av Simen1
  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Har Russland egentlig reagert på dette i det hele tatt? Altså noe mer enn når vi avholder cold challenge (eller hva nå den øvelsen heter idag). Eller noe mer enn når vi i det hele tatt har et militært nærvær i nordområdene? 

Når et av argumentene er at Tromsø blir et bombemål, ja da slutter jeg å lese. Hvorfor i satan skulle Russland bombe havna i Tromsø pga en ubåt? Hvilke strategiske og politiske fordeler ville Russland fått ut av det? Ikke en kjeft sier noe om det, fordi det naturligvis ikke kommer til å skje.

Skremselspropaganda fra ende til annen. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...