Gå til innhold

Telenor 1Gbps Fiber


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
MrMarbles skrev (58 minutter siden):

Men det henger jo ikke på greip at de øker prisene kontinuerlig. Fibernettet er allerede utbygd for lenge siden. På mobilnettet er det jo motsatt. Prisene går sakte men sikkert nedover. Slik var det også med bredbånd i veldig lang tid. Men mangel på konkurranse gjør at det nærmest er blitt monopol virksomhet. 

Jo det gir mening det blir tapte penger på coax\g.fast og en del annet.

https://dinside.dagbladet.no/okonomi/nordmenn-bidro-med-tre-milliarder-ekstra/73781589

Men så tjener jo staten mere penger på høyere utgifter gir mere skatt, så er vel også en del permiteringer som koster istedenfor oppsigelser, for man må vel betale arbeidgiver avgift og forsikringer selv om folk jobber på hjemmekontor Så kostnadene er vel der uansett. Selv om telenor og telia gjenerielt sett øker prisene i norge. Husk fiberen ikke er 100% utbygget finnes flere steder i både oslo og utkanten av byer hvor det ikke finnes tilbud men fiberen er vel bedre utbygget nå siden 2000 tallet, men dekker ikke 100% norges befolkning. i bestefall 60% der hvor flest mennesker bor.

Er mange som ikke har tilbud om fiber særlig de som har gårder og betaler høyere for etablering. Kan jo håpe man får leie fiberen slik man ikke må grave på nytt igjen etter noen år men spørs om det blir slik noen gang. Ble aldri slik med coax. Så spørs om det skjer på fiber særlig hvis altibox og homenet og de andre finner løsning. Så er vel kun 5g som får mest konkuranse og satelitt bredbånd.

Sitat

Håper flere gjør det, både folk her inne med Telenor og folk ellers.

Sikkert gjort det i flere ganger man de svarer vel med man kan bytte de har jo regninger og betale de også coax er ikke lett å få solgt lengere heller ikke 3g og g.fast kanskje de får en liten pris i asia\afrika eller india.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Da har jeg også blitt oppgradert til 600/600, får 627/628 på tptest

Har enda samme pris som 300/300 da jeg fikk 3mnd kampanje pris.

Fikk også svar fra Telenor med misnøye over høyre priser, men det var et som forventa svada svar.

Endret av FiveInline
Lenke til kommentar
Lindsay skrev (43 minutter siden):

At priser øker er jo ingen bombe, hvorfor har vi streiker/forhandlinger her i landet om det ikke er for økt lønn for å kompenser inflasjon?

 

Når jeg fikk Fiber (Har hatt Telenor hele tiden) så var prisen 899 for 75/75. Så gikk hastigheten opp til 100/100 og prisen ned til 649.

Nå går hastigheten opp fra 300/300 til 350/350, og prisen øker med 150kr mnd.

Helt vanvittig spør du meg.

Endret av FiveInline
Lenke til kommentar
FiveInline skrev (46 minutter siden):

Når jeg fikk Fiber (Har hatt Telenor hele tiden) så var prisen 899 for 75/75. Så gikk hastigheten opp til 100/100 og prisen ned til 649.

Nå går hastigheten opp fra 300/300 til 350/350, og prisen øker med 150kr mnd.

Er vel ikke så overaskene med tanke på coax\g.fast og 5g. Prisene setttes vel basert på konkuransen og kostnaden for internetleverdøren er du ute for bindingstid kan du finne annet alernativ. Eller forhandle men spørs de er noe å hente.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
spetter skrev (4 timer siden):

Vil absolutt ikke kalle telenor sin 1Gbit linje for 1Gbit. Står jo med liten skrift hvor mye % enn kan forvente av 1Gbit. ville kalt det 800mbit isteden  for å garantere hastighet

Ja, det burde de kanskje kalt den for istedet. Men den er nå uansett tilgjengelig.

Skal prøve linja en måned når kampanjeperioden min er over, så får vi se hva jeg ender opp med i hastighet. Her er det selfølgelig kablet nett og ikke wifi ræl.

 

Endret av FiveInline
Lenke til kommentar
Budeia skrev (52 minutter siden):

Kan være billigere å gå i banken med de regningene det ikke er avtalegiro på, og betale 80 kroner(?) i gebyr pr regning. Og altså da ikke ha internett hjemme. Eller logge inn på nettbanken på biblioteket. 

Om du vil tilbake til steinalderen så er det ingen som hindrer deg.

Du kan også lage deg en åker å dyrke poteter, gulerøtter osv, så slipper du å gå på butikken også.

Lykke til!

Endret av FiveInline
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg har både Telenor og Altibox fiber i hus. Det overrasker meg hvor vanskelig det er å presse priser selv om man har begge. Når jeg installerte Altibox selv om jeg hadde Telenor, så tenkte jeg «ja, nåmskal det snart prutes!!l men dengang ei!

Lenke til kommentar
TommyL skrev (Akkurat nå):

Jeg har både Telenor og Altibox fiber i hus. Det overrasker meg hvor vanskelig det er å presse priser selv om man har begge. Når jeg installerte Altibox selv om jeg hadde Telenor, så tenkte jeg «ja, nå skal  det snart prutes!!l men dengang ei!

 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det er sjelden man får akkurat 1000 Mbit/s eller mer på 1 Gig fiber. Altibox har en buffer slik at man får litt mer enn det man betaler for, for å kompensere for bitrate-tap i WIFI etc. Men ikke over 1Gbit/s ble jeg fortalt.

Hva angår prisene, er dette kun noe som kan bedres ved sterk konkurranse. Dette har Altibox og Telenor lite av. 5G og satellittbredbånd fra StarLink og andre kan være en løsning.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...