Gå til innhold

comebacks


DAH02649

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
DAH02649 skrev (På 23.4.2021 den 19.15):

Noen som har forslag til comebacks mot vennene mine?

Husker vi hadde en slik "artig" fyr på ungdomskolen, der alltid hadde noen spydige og kvikke replikker i retning av elever/potensielle ofre, som var enkle å ta, og som sjeldent turte å ta igjen, og de få som forsøkte, ble så raskt slått ned på, da med et nytt og tullete men sårende/treffende motsvar. Og det var game over. 

Han var typen som alltid dreit ut folk som så annerledes ut, høye, tynne, tjukke, lave, kviser, fregner, klær, briller, regulering osv. 

Men vil tro at alle skoler/klasser, har en slik "komiker".

En som tja, veide litt vel mye, fikk jo mye tyn for vekta si, og gikk rundt og svetta og planla i dagevis, hva han skulle si som comeback, og det er mulig det hørtes bra ut inni hodet hans, men det som kom ut av munnen hans, vel, det ble alt annet enn "morsomt". Men, etter utallige feit og tjukkas "spøker", så valgte han å levere comebacket sitt, på en litt "annerledes" måte. Han klatra inn i klasserommet, under storefri, fant frem den rådyre skolesekken/veska til den munnrappe mobberen, og la igjen en liten "takk for sist", i sekken hans, og plutselig, sånn helt uten videre, så stoppa drittslengingen fra "moroklumpen".

Men, klart, noen har et nærmest medfødt talent i å levere kvikke og skarpe/sårende/morsomme/drittprat comebacks, som om det var det mest naturlige, mens andre får det bare ikke til, uansett hvor mye de forsøker. Men finnes likevel andre måter å ta igjen på. Og skulle likt å vært flue på veggen, når eieren av skolesekken ankom klasserommet, og oppdaget hvor all stanken kom fra. 

Ellers er jo George Costanza, tja, kanskje ikke rette typen å lære fra, men han fikk nå hvert fall det siste ordet i saken, vil jeg tro:

 

Endret av Frank.N.Steen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...