Gå til innhold

Ny Europeisk superliga. Blir det en realitet?


OddZen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Interessant at de i sin uttalelse fortsatt står på at dette er et valg tatt for å gjøre fansen en tjeneste. Det er da for faen ikke fansen som har satt klubbene i så stor gjeld at de gjør ting som dette i desperasjon etter mer penger. Fansen var egentlig fornøyd, de, og har sagt klart ifra hva de mener om dette konseptet. Så i uttalelsen her sier disse klubbene at vi erkjenner at fansen er uenig, men vi mener fortsatt at vi vet best på vegne av fansen og vil fortsette drømmen til Real Presisente el Stupido  og fortsatt stå på Superligaen vår 🤣
Mes que un farse.

Fuck Juve, Barca og Real. De kan ha sin egen lille drittliga og ingen bryr seg.

Jeg har lenge hatt et varmt forhold til Barca da jeg har bodd i Barcelona sammenlagt i flere år, sett mange kamper, kjøpt drakter osv, men dette er tull. Tar en pause fra vårt forhold føler jeg..

Endret av Retroman
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165
BVB09 skrev (12 minutter siden):

På tide å sette en frist for å trekke seg. De klubbene som ikke er offisielt ute innen en uke strykes fra hjemlig liga og må evt starte opp i bunnen av divisjonssystemet om de vil tilbake, som et eksempel.

Det vil bare skade alle de andre lagene i ligaen om de største lagene skulle plutselig forsvinne, akkurat som SL hadde ødelagt CL for alle andre. 

Så det skjer nok aldri. 

Lenke til kommentar

Super League har vært initiert av eierne, og stort sett alle andre har vist seg å være imot.

Av den grunn burde en så langt det lar seg gjøre holde reaksjonene til å bare ramme de direkte, dvs i form av økonomiske sanksjoner.

Med en gang en begynner å straffe sportslig så rammer det også spillerne, og da risikerer en at de begynner å sympatisere / skifte mening om ESL prosjektet. Det må en for all del unngå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Leste at UEFA ga klubbene som angrer seg 150 millioner kroner i bot. De har akseptert å motta ytterligere bøter opp mot 1,5 milliarder dersom de gjentar stuntet. Alle 9 klubbene har vedtatt dette.

https://www.uefa.com/insideuefa/mediaservices/mediareleases/news/0269-123871bd86ca-d9571aa78f72-1000--uefa-approves-reintegration-measures-for-nine-clubs-involved-in/
 

Hva de tre siste klovnene i manesjen angår så spiller de et svært høyt spill nå. UEFA skal håndtere disse individuelt og det kommer nok til å bli hardere sanksjoner der i gården.

Endret av Retroman
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 måneder senere...

Ser ikke ut som super league er helt død allikevel  🙄

Dropper sanksjoner mot Super League-klubber:

Uefa dropper sanksjoner mot utbryterklubbene i Super League, det melder det europeiske fotballforbundet (Uefa) gjengitt av danske TV2.

Det innebærer at de gjenværende klubbene, Real Madrid, Barcelona og Juventus, ikke blir straffet. Samtidig skriver de at de ikke vil kreve bøter av klubbene som meldte seg ut av konseptet.

Dette skjer uken etter at en domstol i Madrid gjorde det klart at Uefa ikke må true de gjenværende klubbene, for å holde på ideen om Super League.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...