Gå til innhold

Ny Europeisk superliga. Blir det en realitet?


OddZen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vertical^ skrev (21 minutter siden):

Utrolig at han i det hele tatt er frekk nok til å nevne FFP oppe i dette. Da har du virkelig vrangforestillinger. "Ensure FFP" ved å skape en eksklusiv, lukket liga for noen veldig få, som deretter skal få kastet penger etter seg? Og de skal da i tillegg få spille i PL med disse pengene? 😂

Han eier faen ikke skam. Spyr av at han fortsetter med denne "wider football pyramid"- føringen som ble brukt av utbrykterklubbene. For meg er det helt tydelig at han fortsatt egentlig ønsker Super League, men at han ikke kan pga alt presset

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Levy / Tottenham er jo den av de 6 klubbene i PL med dårligst fremtidsutsikter akkurat nå, og antakelig den PL klubben som ville tjent mest på dette. De har klart å gå gjennom en fantastisk generasjon spillere under Poch - uten å vinne noe som helst. Kane kommer til å forsvinne før eller siden. Mourinho som manager fungerte ikke. Lagene rundt har stabile prosjekter (City, Liv, Utd, Che, Lei, Eve), West Ham ser gode ut, Arsenal kan kanskje ha noe på gang. De vil fort kunne havne utenfor alle Europeiske turneringer i mange år fremover.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sånn er det når klubben drives så dårlig. På tide at Tottenham-fansen tar et oppgjør med Levy. Det er ikke lenge siden de hadde noe bra på gang, men istedenfor å bruke litt midler på forsterkninger så prioriterte de å bygge en ny toppmoderne over-the-top stadion med penger de ikke hadde. Hva skal man med en fantastisk stadion hvis det ikke bringer noe glede å være der? Er jo en gjenganger å låne så mye penger for store byggeprosjekter at det hindrer sportslig utvikling og bidrar til økonomiske utfordringer. 

På grunn av noen individers drømmer om storslåtte stadioner hentet ut fra fremtiden så tåler ikke flere av disse klubbene tøffe økonomiske tider, og så klages det på at de tjener for lite penger... Enda verre for Tottenham, de aller fleste skjønte at å bytte ut Poch med Mourinho ikke akkurat var en genistrek, unntatt Levy da. Jeg er ganske sikker på at om Spurs hadde gitt Poch mer tid og investert mer i spillere så hadde de fremdeles vært nærme CL-sluttspill igjen. Istedenfor så må de ut med £30m for å sparke erstatteren til han som tok dem til CL-finale, oppå tapet de vil lide av å ikke komme til CL.

Lenke til kommentar

«Vi foreslår en ny turnering fordi det eksisterende systemet ikke fungerer. Vårt forslag har som mål å la sporten utvikle seg, samtidig som den genererer ressurser og stabilitet til hele fotballpyramiden».

Nå må myndighetene i England komme dette i forkjøpet slik at nye forslag blir hindret og stoppet. Hva Spania og Italia finner på får stå for deres regning. 

Men hva er det som ikke fungerer? Er det ikke nok penger i fotballen? Eller i din egen klubb? Kan finne seg en lavere rangert klubb eller sport da for der er det så utrolig mye penger å hente. Problemet er vel heller at det er altfor mye penger i fotballen. Champions League genererer allerede for mye inntekter og skaper for store forskjeller. Blir kvalm av slike folk som Perez, Agnelli osv. Barcelona er en så dårlig drevet klubb, burde solgt Messi da de hadde sjansen for å få generert litt inntekter. @

UEFA have offered the Top 6 English clubs significant amount of money to leave the European Super League. Hehe, da var vel dette et sjakktrekk av klubbene da. Men de får kanskje en bot av Super League etterhvert. 

Endret av Mannen1
Lenke til kommentar

Før covid var de ansett som gode eiere å ha  virkelig. Men har gjort så mye dumt etter. Tenkt kun bottom line og ikke menneskelige bak krisen og måtte bukke under press TO ganger nå. Håper de har lært kulturelle forskjell fra det håpløse amerikanske systemet og europeiske samhold. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
knipsolini skrev (6 minutter siden):

Deilige nyheter å våkne opp til! Blir spennende å følge etterspillet også. Kommer vel potensielt noen søksmål for brutte avtaler som disse nissene har inngått, ville vært skjebnens ironi om disse klubbene havner i økonomiske problemer som følge av ESL. 

Da blir det en ny superliga hvis de får for mye trøbbel. 

Real madrid er ikke gått ut av superliga offisielt enda. Får de spille CL semi da mon tro?

Lenke til kommentar

Er bare så imponert over hvordan 99% av fotballverden kom sammen med en unison, kraftfull motstand mot dette. I noen dager kastet alle rivaleri til side og kjempet for hverandre. Bra jobba. 

Tenk at de undervurderte supporterne så mye, helt utrolig. Så frakoblet virkeligheten og så lite kjennskap til eget publikum at det er beskrivende både for hele greia og alt som er galt med disse eierne.

Kampen er langt fra over. De må ut av klubbene våre nå og det må bli en annen modell i England. UEFAs nye format for CL er også problematisk, og det er utrolig mye som må bli bedre også uten Super League.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

En utestenging vil jo først og fremst bare straffe uskyldige parter. Nå har fansen, spillerne og managerne tydelig vært i mot henne greia fra de fikk vite om det gjennom media for noen dager siden. Spillerne har vært rasende på ledelsen, enda mer kudos hvis det stemmer at de varslet om streik. 

Å kaste ut klubbene fra Europa for en sesong vil være så urettferdig som det kan bli, dessuten vil det være økonomisk skadelig for de involverte klubbene og også turneringene. Så det løser jo ikke akkurat problemet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Jakobk skrev (32 minutter siden):

Leser i en overskrift på united.no at spillerne varslet streik, og at Fernandes skal ha vært ekstremt opprørt. Error da jeg gikk inn på artikkelen.

Sikkert derfor Woody gikk osv. Er ikke mulig å få til en superliga, om spillerne nekter. Heldigvis har spillerne såpass integritet.

Kommer sikkert mer om dette senere.

Orker ikke lime inn masse tweets fra forskjellige kilder, men Maguire, Fernandes, Shaw, Rashford, Mata, Williams og De Gea er trukket frem som de mest vokale av spillerne blant rapporter så langt.

Maguire og Fernandes skal ha vært på grensa til aggressive mot Woodward, både på grunn av hele konseptet, at spillerne ikke fikk vite noe og behandlingen av Solskjær. Ifølge Fabrizio Romano skal dette ha vært den utløsende faktoren for at Woodward ga seg i går kveld.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...