Gå til innhold

sykkel til kraftig overvektig person


lord_nuker

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke vondt ment, men etter litt rask googling ser jeg at dette kan bli vanskelig. Jeg har selv vært i den øvre vektklassen før og kan personlig anbefale vektløfting. Om du er spesielt stor vil dette ha 2 svært gunstige effekter; Du vil forbrenne fett som om du løper på tredemøller eller driver med annen kardio, og du vil samtidig raskt bygge opp en stor muskelmasse. Det hjelper noe sykt på selvtillitten med de raske resultatene, og vipps så er man i gang :) Spis grove karbohydrater rett før trening for å unngå å bli skjelven, spis masse kjøtt etter trening, gjerne hiv i deg en scoop med preworkout, og ikke glem før-etter bilder! Det er der man ser resultatene. Lykke til!

Endret av Stu1
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
lord_nuker skrev (På 17.4.2021 den 13.30):

Skulle hatt en relativt billig sykkel i forhold til hva som er tilgjengelig for meg som jeg kunne tatt med meg rundt på jobb. Jeg er 190 høy, og vekta ligger i 175kg+- klassen. Har noen noen gode tips? 

Hei, kanskje har du funne noko nyttig på sykkelfronten sidan du posta. Viss ikkje, kan det kanskje vera eit alternativ å starta med ein stasjonær sykkel, mens du jaktar vidare på utandørs sykkel med god bæreevne? Eg har tidlegare brukt type offroad og cyclocross (som har solide dekk med plass til store slangar) men med under 70% av vekta du antydar. Det gjekk forsåvidt, men det vart hyppig pumping / påfyll av luft for å ikkje sykla på bakhjulsfelgen...

Men sykling er jo effektiv trening på mange måtar, så her er nokre stasjonære syklar med høveleg kapasitet med omsyn til brukarvekt:

https://prisguiden.no/kategorier/spinningsykkel?f[2][]=Ergometersykkel%20%2Ftrimsykkel&f[2][]=Sittesykkel&f[2][]=Spinningsykkel&f[11024][]=170&f[11024][]=210&s=price%20asc 

Av desse er denne suverent rimelegast og kan kanskje fraktast rundt sidan den ser ut til å ta lite plass.

https://prisguiden.no/produkt/insportline-xbike-486882#detaljer 

 

God sykling, helsing Anton S.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...