Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

"Evig singel?"


Anbefalte innlegg

Budeia skrev (27 minutter siden):

Selv om en ser bort fra etiske betenkeligheter, er det ikke alle som vet hva de skal si i en sånn situasjon. Være sjarmør på en dyr restaurant, med forventninger om å drikke minst en halv flaske vin? Det er trolig ikke mulig å være avholds på en dyr restaurant med en ung sugarbaby. Litt sånne ting som følger med, og risikoen for kronisk herpes. Hvis den unge tøsa får dyr veske i gave, vil folk på restauranten og hotellet fort skjønne hva som foregår. Sleezy veske og jakke og altfor ung, = ?? Og du som tidligere ansatt i Kirkens Bymisjon, råder denne mannen til å hore i vei. Jaja. 

Frisører er ofte en suksess mht kroppskontakt :) Da noen kan lene seg ganske mye inntil kunden. Sluttet selv å gå til frisøren, da jeg oppdaget at det å samle håret i en hestehale og klippe den av, var en seriøs måte å klippe håret på. Men lykke til hos fotterapeuten (dette til "Gjest").

Jeg ser egentlig ikke problemet i å "hore ivei", så lenge man ikke bidrar til organisert kriminalitet og lignende. Å ville oppleve fysisk kontakt er noe alle mennesker ønsker, og jeg har sterke tvil om at å få fotmassasje eller hårklipp dekker de behovene det her er snakk om.  Det å flørte, gi og få oppmerksomhet og selvfølgelig intim kontakt er behov veldig mange trenger å få dekket. Jeg ville forsåvidt heller anbefalt å prøve å date og gjøre det på den ordentlige måten, men vet samtidig at det ikke er veldig lett.  

Så kan man spørre seg om en sugar babe er "etisk riktig", men i bunn og grunn så er det en overenskomst om ytelse/motytelse og det trenger absolutt ikke innebære seksuelle handlinger og herpes ( som man også kan få av 50 år gamle damer). Men du er inne på noe Budeia, man må tåle alle blikkene og all oppmerksomheten dette gir, dersom man velger å spise ute osv osv. 

Å som mann og drive å lene seg inntil frisøren, eller forsøke å oppnå unødvendig kroppskontakt hos frisør eller fotmassør kan også føre til ganske mye uønsket oppmerksomhet, og jeg er ganske sikker på at frisøren ikke liker dette. 

Endret av Baranladion
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Baranladion skrev (2 minutter siden):

Jeg ser egentlig ikke problemet i å "hore ivei", så lenge man ikke bidrar til organisert kriminalitet og lignende.

Skjønte at dere hadde det utgangspunktet. Vil nevne en annen ting om enslige. Leste et brev til en Samlivsspalte som var fra en dame som var frustrert over svogeren som var 40 år og enslig. Uten tegn til å gjøre noe med saken. 

Håpet at denne dama ville få seg en smekk på fingrene, for å legge seg opp i svogerens privatliv. Men nei.. svaret var et tannløst innlegg om at motet kan svikte hos dem som drømmer om å søke nærhet med en annen, og til slutt blir det en vane. Og de fleste enslige er ikke frivillig enslige... blablabla. 

Det kan være personlige grunner til at man er enslig. Eller man har rett og slett ikke klart å finne seg noen, og det er flaut å snakke om slike nederlag over middagsbordet. Denne dama ville vel heller ikke like at det ble fokusert på hennes nederlag eller tabber.

 

Lenke til kommentar
Budeia skrev (52 minutter siden):

Selv om en ser bort fra etiske betenkeligheter, er det ikke alle som vet hva de skal si i en sånn situasjon. Være sjarmør på en dyr restaurant, med forventninger om å drikke minst en halv flaske vin? Det er trolig ikke mulig å være avholds på en dyr restaurant med en ung sugarbaby. Litt sånne ting som følger med, og risikoen for kronisk herpes. Hvis den unge tøsa får dyr veske i gave, vil folk på restauranten og hotellet fort skjønne hva som foregår. Sleezy veske og jakke og altfor ung, = ?? Og du som tidligere ansatt i Kirkens Bymisjon, råder denne mannen til å hore i vei. Jaja. 

Frisører er ofte en suksess mht kroppskontakt :) Da noen kan lene seg ganske mye inntil kunden. Sluttet selv å gå til frisøren, da jeg oppdaget at det å samle håret i en hestehale og klippe den av, var en seriøs måte å klippe håret på. Men lykke til hos fotterapeuten (dette til "Gjest").

Jeg var aldri ansatt i Kirkens Bymisjon, jeg arbeidet som helsekonsulent i kommunal, statlig og privat sektor og var involvert gjennom kommunale tiltak på ulike prosjekter. De har en avdeling som heter Albertine som driver med miljørettet og helsefaglig arbeid mot prostituerte. Så godt som alle hadde bakmenn (populært kalt "pimps"), mange kom fra utlandet og sto i gjeld med familien som sikkerhet (!) dersom gjelden ikke ble betalt. Gjelden var reise + opphold i Norge som var organisert av bakmenn. Heldigvis ble det en kraftig reduksjon av disse tilreisende prostituerte etter at den nye sex-loven kom i 2009 og ble videreført i 2015. Jeg kan jo nevne at i min by, Stavanger - var det 168 registrerte prostituerte der 80% kom fra utlandet i 2010. I dag er tallet ca 30-40; men vanskelig å anslå helt fordi det skjer mer skjult i dag. Helt frem til 2015 var det prostituerte å se på gata i Stavanger. Men de forsvant fort i 2016.

Når det er sagt. Jeg ser ikke helt svart hvitt på prostitusjon - som er en samlebetegnelse for mye, åpen for tolkning av den enkelte. Personlig støtter jeg ikke "sugardaddy" -konseptet. Det er forskjell på å informere og gi direkte råd. :) Nå er jeg i stand til å få sex uten bruk av Visa-kort. Men behovet er det. Så om jeg var en pengesterk og litt social akward 40-åring. Så hvem vet. Jeg syns uansett at dette er et vesentlig bedre alternativ enn tradisjonell prostitusjon. Derfor støtter jeg dette med å være sugardaddy ovenfor de som er villige til steppe over barrieren (som i bunn og grunn handler om kulturelle sosiale normer på etikk og moral). De fleste som tilbyr den type tjenester ser ikke ut som ei løs bimbo. Det er helt vanlige jenter som absolutt ikke er en øyefanger som et stigmatisert syn kanskje ville tegne et bilde av. 

Jeg skal faktisk gå så langt å si at mange unge jenter i dag, kunne hatt godt av en godt voksen mannsfigur i livet sitt. Det tror jeg mange kunne tjent godt på personlig, rent emosjonelt, intellektuelt og sosialt. Det å omgås mennesker i en annen aldersgruppe enn deg selv - ung som gammel; kan mange lære mye av. Dette er ikke snakk om 16 åringer som dater 50 år gamle menn. Ei jente på 25 er både moden og voksen nok til å håndtere en 40-åring. Akkurat der har jeg ingen betenkeligheter. Men det ligger jo i vår natur å dømme andre basert på egne fordommer. (Tygg litt på den).

"Like barn leker best" er det noe som heter. Hvem er egentlig "verst" av ei ung jente som selger sitt eget selskap og kanskje det som forventes etter det av kroppslig aktivitet. Eller mannen som kjøper seg inn i trusa på jenta. Så lenge begge er med på leken og det blir gjort uten bruk av tvang eller overdrevet rus. Så får man holde på. :) Ikke min sak å blande seg inn i dette. Selv om man kan stille seg moralske spørsmålstegn ved et slikt opplegg. Men er det vår jobb å dømme andre? Neppe.

Kan jo nevne at her i oljebyen Stavanger er det veldig populært med sugarbabes. Jeg vet selv om noen få, via via eget sosialt nettverk. Ofte er det menn i høyt profilerte jobber, som arbeider MYE - som gjerne ønsker å gå "rett på sak", uten å kaste bort flere timer på Tinder eller sjekking på byen. De vet hva de vil ha, og er mer enn villig til å betale for det for å spare tid - samtidig som det skjer litt i mer tilslørte omgivelser uten at omverden får så mye innsyn i det. Mange ledere liker for eksempel å bli ydmyket og slått/spyttet på. Kanskje ønsker de å bli dominert og ydmyket selv; fordi de dominerer så mye selv på jobb. Ikke vet jeg. Det eneste jeg vet er at det foregår myyyyye "løye" som de sier her i byen. 😃 Men igjen... ikke min jobb å dømme noen. ^^ 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Kris85 skrev (26 minutter siden):

De fleste som tilbyr den type tjenester ser ikke ut som ei løs bimbo. Det er helt vanlige jenter som absolutt ikke er en øyefanger som et stigmatisert syn kanskje ville tegne et bilde av. 

Mitt bilde er stort sett dannet av den danske Gina Jaqueline, som fort begynte å gå rundt med kjempedyre vesker og klær. Og hun fortalte at i enkelte sammenhenger ble hun ikke snakket til på grunn av den utrolig dyre veska. 

https://herognu.dk/gina-jaqueline-har-fundet-kaerligheden-slut-sugardating/

Så jeg tror det fort kan utvikle seg i den retning, at det som var en fattig student kan utvikle seg til en som er avhengig av dyr sminke og dyre klær. Og at slike gaver er en viktig del av relasjonen. Men det er kanskje mulig å ha en relasjon uten det.

Selv om internasjonal prostitusjon er skumlere, er ikke andre fullstendig unntatt fra risiko. De kan bedømme mannen feil, og bli utsatt for vold. Men det kan også gjelde alle som inviterer fremmede hjem. De kan bli utsatt for litt av hvert.

Lenke til kommentar
10 hours ago, Guest 0d431...d4e said:

Dette med å komme og ikke komme handler jo om seksuell nytelse, da. Sex i seg selv er deilig, men orgasmen er jo prikken over i-en. Av de mange gangene jeg har hatt sex har jeg kun opplevd èn gang at daværende partner ikke klarte å komme, så jeg er litt bortskjemt på dette området. Jeg tror jeg hadde følt meg passe utilstrekkelig om mannen ikke fikk orgasme sammen med meg, selv om det kanskje ikke handler om meg. Men for å være ærlig vet man jo aldri, for man får sjeldent et ærlig svar om man spør menn om personlige og intime spørsmål. Til og med når man legger til rette for trygge rammer og en samtale hvor man kan si hva som helst uten å bli dømt eller rakket ned på. 

Men: det er aldri greit å rakke ned på en kropp, enten det er en mann- eller kvinnekropp. Det er ingen som har sagt at det er greit å rakke ned på mannfolk sine kropper, og de som påstår det, er mindre begavet spør du meg. Da er det heller ikke så viktig å ta det de sier alvorlig. 

Anonymous poster hash: 0d431...d4e

Helt enig her og de færreste gjør jo dette ovenfor den andre men heller når man sitter i litt "tryggere" rammer som likevel viser litt holdninger. Jeg tror jeg aldri har hørt kamerater gjøre narr av kropp eller seksualitet hos kona med unntak av ting som "kona maser høl i huet på meg, denna turen trengte jeg". Når jeg har vartet opp i "dameselskap" hører man nesten alltid noe nedlatende om menn de har datet el. Det betyr ikke at man ikke tåler en spøk, jeg bryr meg ikke, men det viser holdninger.  Det kan også ofte være bunnet i frustrasjoner hvor enkelte er mer lydhøre med dem.

Majoriteten kvinner er altså ikke slike "giftige" som jeg kaller det men ålreighte mennesker med integritet som respekterer sine medmennesker på et sivilisert nivå.

Personlig har jeg alltid vært kommunikativ med en partner på det som foregår i "senga", da det har liten hensikt å holde på i "senga" hvis man ikke kan snakke med hverandre om hvordan man har det best med hverandre. Da blir man jo litt som  2 blinde apekatter med en klossekasse som gnikker og gnur mens man ser etter respons. Ja man får til basisen men folk er virkelig forskjellig. Og det nytter ikke med type "Ikke sånn! ååårh jammen ææh nei", kommuniser folkelig, ikke som en frustrert popkornkjele.

For egen del har det vel skjedd en gang i 20 årene at jeg ikke fikken klar og det var rett og slett så mye spenning som bare førte til  en absurd "doffen har dævva" situasjon og det gikk nok innpå jenta selv om jeg forklarte "jeg har vært i utlandet i 3 måneder og ventet så mye på dette at når det først skulle skje så ble det overtenning". Neste morgen funket det helt fint kan man si.

Men igjen, vi er alle mennesker og det er ikke alltid man forstår seg på hvorfor ting med kroppen skjer. Det kan være bekymringer eller problemer på jobb som jobber så hardt i underbevistheten at man ikke får til å koble ut nok til å bare være akkurat der. Men da gir man beskjed om det. Har vel nesten aldri skjedd men har forekommet som med de fleste.

Så kan man lure på hvorfor man ikke er anonym når man snakker om slike personlige ting. Jeg legger ikke ut om alt men jeg har blitt så voksen at jeg ikke bryr meg om hva andre tenker lenger og hvorvidt det er flaut bruker jeg ikke energi på.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
On 4/23/2021 at 9:20 PM, Kris85 said:

Menn har rett å slett ikke klart å tilpasse seg en hverdag der kvinnene er frigjorte - kan stille høyere krav til sine menn, der menn må klø seg hardt i hodet for å i det hele tatt (ofte) forstå hvordan man skal passe inn. For å si det litt banalt; fordi vi ikke er like emosjonelt flinke som damene.
 

Jeg vil si ikke heller kvinner har klart å tilpasse seg den nye normen. De ønsker fortsatt menn som er menn og ikke menn som oppfører seg som kvinner. At så mange menn faller utenfor er like mye katastrofe for kvinner som menn, som flott illustrert i denne tråden.

Lenke til kommentar
2 minutes ago, scuderia said:

Jeg vil si ikke heller kvinner har klart å tilpasse seg den nye normen. De ønsker fortsatt menn som er menn og ikke menn som oppfører seg som kvinner. At så mange menn faller utenfor er like mye katastrofe for kvinner som menn, som flott illustrert i denne tråden.

Hva med menn som ønsker kvinner som ikke oppfører seg som menn? Er det like legitimt?

Den "nye normen" har en del paradokser i seg.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Gjest b16ac...603
scuderia skrev (6 timer siden):

Jeg vil si ikke heller kvinner har klart å tilpasse seg den nye normen. De ønsker fortsatt menn som er menn og ikke menn som oppfører seg som kvinner. At så mange menn faller utenfor er like mye katastrofe for kvinner som menn, som flott illustrert i denne tråden.

Ingen har klart å tilpasse seg den nye normen, fordi den nye normen er urnormal. Det er ingen av oss, hverken menn eller kvinner, som er laget for å leve i et kjønnsløst tyranni. Vi er litt "fanget" i en virkelighet som er ganske langt i fra vårt opprinnelige utgangspunkt. 

Anonymous poster hash: b16ac...603

Lenke til kommentar
scuderia skrev (6 timer siden):

Jeg vil si ikke heller kvinner har klart å tilpasse seg den nye normen. De ønsker fortsatt menn som er menn og ikke menn som oppfører seg som kvinner. At så mange menn faller utenfor er like mye katastrofe for kvinner som menn, som flott illustrert i denne tråden.

Godt poeng. 
De ønsker harde men også myke menn. En hybrid-utgave basert på det "røffe gamle" - kombinert med det myke nye. Bare et problem. Det fungerer ikke. Med mindre man har schizofreni og klarer å veksle mellom de ulike personlighetene. 

Lenke til kommentar
Gjest 6c5a1...f64

Jeg er nå typisk "myk mann". Og har jo som tidligere fortalt fått helt fantastisk lite respons på datingstedene.

Mulig jeg beveger meg inn i tvilsomt territorium nå, men hvordan i alle dager går jeg frem for å "annonsere" meg selv som "sugardaddy" på Tinder? Jeg vil jo ikke gjøre noe ulovlig heller. Jeg kan vel ikke legge ut bilde av meg selv. Rett på sak i teksten, eller sånn "hintende"?

Har ikke bestemt meg for å gå den veien, men ønsker likevel å vite litt hvis jeg skulle bestemme meg for det.

Anonymous poster hash: 6c5a1...f64

Lenke til kommentar
Gjest 6c5a1...f64 skrev (20 minutter siden):

Jeg er nå typisk "myk mann". Og har jo som tidligere fortalt fått helt fantastisk lite respons på datingstedene.

Mulig jeg beveger meg inn i tvilsomt territorium nå, men hvordan i alle dager går jeg frem for å "annonsere" meg selv som "sugardaddy" på Tinder? Jeg vil jo ikke gjøre noe ulovlig heller. Jeg kan vel ikke legge ut bilde av meg selv. Rett på sak i teksten, eller sånn "hintende"?

Har ikke bestemt meg for å gå den veien, men ønsker likevel å vite litt hvis jeg skulle bestemme meg for det.

Anonymous poster hash: 6c5a1...f64

Kan du ikke heller bare lage en ekte profil hvor du presenterer deg selv på en litt morsom og uhøytidelig måte da? Hvis teksten din viser at du er dønn seriøs og leter etter ekteskap, så blir man litt skremt fordi det er det første du vil fortelle. 

I mine tekster tidligere har jeg skrevet «søker partner in crime» eller «en hver Bonnie trenger en Clyde» osv. 

Lag en enkel, artig, uhøytidelig tekst, legg ved bilder av deg selv gjøre det du liker å gjøre (viktig: IKKE før dette rådet om det du liker er å drikke øl og klø deg på pungen eller se porno og lignende)

Lenke til kommentar
27 minutes ago, Guest 6c5a1...f64 said:

Mulig jeg beveger meg inn i tvilsomt territorium nå, men hvordan i alle dager går jeg frem for å "annonsere" meg selv som "sugardaddy" på Tinder? Jeg vil jo ikke gjøre noe ulovlig heller.

Det er ikke ulovlig å være sugardaddy. Så lenge de du sikter deg inn på er i lovlig alder, noe jeg vil tro du gjør.

Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (37 minutter siden):

Det er ikke ulovlig å være sugardaddy.

Vel, dette kommer opp i Google: Det er forbudt å kjøpe seksuelle tjenester både i Norge og i utlandet for norske statsborgere/personer hjemmehørende i Norge. Kjøp av seksuelle tjenester straffes med bøter og fengsel opptil 1 år. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
6 minutes ago, Budeia said:

Vel, dette kommer opp i Google: Det er forbudt å kjøpe seksuelle tjenester både i Norge og i utlandet for norske statsborgere/personer hjemmehørende i Norge. Kjøp av seksuelle tjenester straffes med bøter og fengsel opptil 1 år. 

Mulig vi har forskjellig definisjon av sugardaddy. Jeg tenker noen som er i et forhold der dama får masse ting og mannen får ei dame.

Hvis det bare er bytte av varer eller penger mot sex så blir det litt shady ja.

Lenke til kommentar
Budeia skrev (13 timer siden):

Det er i utgangspunktet vanskelig å finne ut av, men hvis noen legger ut annonse med "Jeg vil lære å bli en sugardaddy" kan det skape reaksjoner. 

Ja, det skaper reaksjoner, men det er en naturlig del av mennesker å reagere på slikt. Jeg ser ikke den grunnleggende forskjellen på en sugardaddy/sugarbabe og ett langvarig forhold.  I ett forhold "bygget på kjærlighet", så er man helt enig av tjenester begge veier for å få det til å fungere. Man er i et forhold for å dekke sine behov, og får å tilfredstille partnerens, i tillegg lager man interne regler osv. Dersom dette ikke vedlikeholdes så forsvinner kjærligheten også. 

Så kan du bytte ut ordet kjærlighet med behov, om jeg mener er mer passende, så er ting ikke så ulikt allikevel. 

 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest 6c5a1...f64
16 hours ago, Vimsan said:

Kan du ikke heller bare lage en ekte profil hvor du presenterer deg selv på en litt morsom og uhøytidelig måte da? Hvis teksten din viser at du er dønn seriøs og leter etter ekteskap, så blir man litt skremt fordi det er det første du vil fortelle. 

I mine tekster tidligere har jeg skrevet «søker partner in crime» eller «en hver Bonnie trenger en Clyde» osv. 

Lag en enkel, artig, uhøytidelig tekst, legg ved bilder av deg selv gjøre det du liker å gjøre (viktig: IKKE før dette rådet om det du liker er å drikke øl og klø deg på pungen eller se porno og lignende)

Har du lest det jeg har skrevet tidligere? Jeg er på 3 steder inkl Tinder.

Det er med godt beskrivende profil med bilde, med mest fakta om meg selv, men også noe humor, og det er langt ifra ekteskaps-ønsker. Så jeg har prøvd på "vanlig" måte.

Nesten så jeg begynner å lure på om jeg må begynne å skryte av ganske mørk stemme, høy IQ og andre medfødte ting...

Anonymous poster hash: 6c5a1...f64

Lenke til kommentar
Gjest 6c5a1...f64 skrev (10 minutter siden):

Har du lest det jeg har skrevet tidligere? Jeg er på 3 steder inkl Tinder.

Det er med godt beskrivende profil med bilde, med mest fakta om meg selv, men også noe humor, og det er langt ifra ekteskaps-ønsker. Så jeg har prøvd på "vanlig" måte.

Nesten så jeg begynner å lure på om jeg må begynne å skryte av ganske mørk stemme, høy IQ og andre medfødte ting...

Anonymous poster hash: 6c5a1...f64

En godt beskrivende profil er ikke alltid bra, tinder er ikke en faktabok, ikke utlever deg for mye, det bør være kjapt å lese, catchy og gjerne med humor. Og for all del, skryt av mørk temme og høy IQ, men ikke ved å skrive at du har "høy iq og mørk stemme". 

Det finnes en rekke tips om hvordan du bør bygge opp en tinderprofil, og mange av disse har faktisk noe for seg, men ikke skriv ting som ikke stemmer med deg, noe av "deg" skal jo skinne igjennom det du skriver. 

Bilder er også viktig, ikke bare bruk selfier, bruk bilder av deg selv der du driver med noe du liker å gjøre. 

Når du får match, så bør du være rask, og du må ha en åpning som skiller deg ut fra +99 andre matcher, det er en vanskelig oppgave, men du må være klar over det. 

Får en gutt "hei" først fra en dame så er det gameon, da har du sjans, men bruker en gutt "hei" overnfor en dame så havner du i bunken av uinterresante matcher, så sant du ikke ser ut som en Adonis, men da har du sannsynligvi fått hei først allikevel. 

Så oppgaven du har er på ingen måte lett, men det er greit å vite at det krever ganske mye å fange oppmerksomheten til noen på apper som Tinder, hvis ikke du er blant 15% av de vakreste der. 

 

 

Endret av Baranladion
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...