Gå til innhold

Far sendt i fengsel for å kalle datteren sin for jente etter kjønnsskifte


Anbefalte innlegg

Kanadisk far fengslet for å snakke ut om datterens kjønnsidentitet.

Dette må vel være så nært definisjonen på galskap man kan komme:

 

https://nypost.com/2021/03/18/man-arrested-for-discussing-childs-gender-in-court-order-violation

https://www1.cbn.com/cbnnews/world/2021/march/canadian-father-jailed-for-speaking-out-against-biological-daughter-rsquo-s-gender-transition

Håper aldri en slik statlig barnemishandling kommer til Norge.

Endret av FrihetensRegn
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fin konspirasjonsteori du har om at faren ønsker å tape alt han har av penger, familie og frihet for å "tjene penger på hat". Statlig barnemishandling er dessverre et økende problem, og når de sender foreldrene i fengsel fordi de ønsker å motsi seg denne mishandlingen, så sier det seg selv at det de gjør ikke tåler lyset. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Er det faren som produserer videoene..?

Som sagt -- jeg har sett nok ting på youtube til å forstå hvor viktig jobb journalister og redaktører fra seriøse nyhetsformidlere gjør når det kommer til å belyse alle sider av en sak.

...og andelen ensidige historier fortalt med hensikt om å dreie seerene i en bestemt politisk retning -- bedre kjent som propaganda -- er bare økende i omfang.

---

Jeg registrerer at ingen av kildene så langt er seriøse kilder.
Vi vet ikke sannheten i denne saken -- det kan være mer omfattende misbruk eller mobbing faren står for, som ligger til grunn for en eventuell nulltoleranse.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Veldig viktig at foreldre tar ansvar om - og setter av tid til - å "ulære" ting barna har lært i barnehage og skole i disse dager. Som f.eks. den om at hvis de liker å leke med - eller kle seg i - ting som ikke er typisk gutte- eller jenteaktig så er det fordi de egentlig er "fanget i feil kropp".

Det er en kraftig agenda der ute om å seksualisere barn tidligere og tidligere, invitere inn seksuelle avvikere til å misjonere i barnehagen og den slags, og presse barna til å ta stilling til ting de ikke er i nærheten av modne nok til å ta stilling til. 

Den overordnede politiske agendaen (nedbefolkning av primært hvite) kan man nok lite gjøre med, men hvert enkelt foreldrepar kan fortsatt være den primære innflytelsen over sine barn så lenge man ikke fullstendig overgir dem til institusjonalisert oppdragelse i offentlig regi. Og bare der har man i hvert fall gjort litt.

Som en ekstra bonus gir man da også barna sine et konkurransefortrinn dersom man velger å stå imot de som gjerne vil kjønnsforvirre dem, ettersom barna da får ett mindre altoppslukende problem å forholde seg til i livet når de er trygge i sin naturgitte identitet.

Endret av AntonMarkmus
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Red Frostraven skrev (12 minutter siden):

...og andelen ensidige historier fortalt med hensikt om å dreie seerene i en bestemt politisk retning -- bedre kjent som propaganda -- er bare økende i omfang.

Som det framgår, heter mannen Robert Hoogland, det kan finnes flere ting ved å søke på navnet på Google.

https://thefederalist.com/2021/03/26/canadian-father-jailed-for-talking-about-court-ordered-transgendering-of-his-teenage-daughter/

Fortsatt er det slik at dersom en plasseres på en institusjon under korona, blir en mer isolert en ellers. Og eventuell kontakt med bekjente vil foregå over telefon. Det står at rettssaken skal være i denne måneden. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men det er da i tida at det legges stadig mer makt bak rettighetene til LBGT-personer. Det var en som ble straffet for å nekte å lage en kake for to homofile (husker ikke hva straffen var). Og en blir fort utestengt fra diskusjonsforum for å komme med lignende uttalelser som det var snakk om her. Og latterliggjort i lokalavisa hvis en holder kristne møter med slikt innhold.

Så sett i forhold til utviklingen, ser jeg det ikke som utrolig at folk begynner å bli satt i fengsel. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gavekort skrev (18 minutter siden):

Nypost, the federalist, rebel news, random youtubekanaler

Slike kilder stinker til en sak umiddelbart. Ta gjerne lærdom fra denne saken og vær ekstra kynisk når et narrativ kun eksisterer på fringe media og Facebook-grupper.

Så man skal dermed aldri bry seg om saker som mainstream aldri tør å ta tak i? Av forskjellige grunner, som at det feks er barn involvert, eller at en rettsordre påpeker at de er lovstridig? Eller det som kanskje veier tyngst; at det ikke passer deres politiske agenda?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

...nå er det praktisk talt ingen saker som mainstream media ikke tør å ta tak i.

Om man vet hva som avgrenser nyheter fra å være lokale, regionale, og nasjonale nyheter, så finner man gjerne disse sakene i lokale eller regionale nyhetsformidlere, fordi det ikke er nyhetsverdig på nasjonalt nivå.

For sære medier med tvilsomme agendaer, så publiserer de lokale nyheter vinklet fra én side uten å høre med den andre siden, fordi de ikke tjener penger på å formidle nyheter, men på donasjoner fra konservative som ønsker å bevare landet nasjonalistisk eller hva enn de personlig tror på, i sine eldre dager.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
FrihetensRegn skrev (17 minutter siden):

Så man skal dermed aldri bry seg om saker som mainstream aldri tør å ta tak i? Av forskjellige grunner, som at det feks er barn involvert, eller at en rettsordre påpeker at de er lovstridig? Eller det som kanskje veier tyngst; at det ikke passer deres politiske agenda?

Det er du som sier mainstream. Men seriøst, hvor vanskelig er det å dobbelsjekke en sak når saken bare eksisterer innefor en sfære? Har du lyst til å fore deg selv med halvsannheter og løgner? For all del hold mainstream media til samme standard, men erfaringsmessig så krever ikke de like mye granskning som libtardowner420 på Youtube.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...