Gå til innhold

Jobbintervju til drømmejobben, men...


Gjest cdfec...e7c

Anbefalte innlegg

Gjest cdfec...e7c

Hei. En i husstanden har nylig vært smittet med corona, og jeg er ment å gå ut av smittekarantene i morgen. Dessverre har jeg begynt å hoste i natt, og jeg skal ta en test i dag for sikkerhets skyld.

Samtidig fikk jeg svar på en søknad jeg hadde sendt til drømmejobben. Det er den første, og eneste søknaden jeg har sendt på flere år, og jeg er også straks ferdig med utdannelsen som gjør at jeg er perfekt kvalifisert til jobben. De ønsker at jeg skal komme på et intervju neste uke!

Nå er jeg usikker på hvordan jeg skal svare på henvendelsen, uten at det høres unnskyldende og uinteressant ut. Jeg prøver å forfatte et svar som viser at jeg gjerne vil komme på intervju, men pga corona test er det usikkert. Jeg vil også få frem at jeg gjerne kan ta intervjuet fra hjemmekontoret, og at jeg kan være fleksibel der. 

Men vil dette være en bra løsning? Er det bedre å ikke nevne noe før jeg svar på testen? (Jeg vil jo helst svare med en gang slik at de ikke må vente).

Sorry, det hørtes veldig masete ut dette, men dette er virkelig drømmejobben, and I don't want to screw it up. Dette er også den eneste jobben på et og et halvt år som har dukket opp i nærområdet.  

Anonymous poster hash: cdfec...e7c

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er du sikker på det ikke allerede er meningen at du skal ta intervjuet hjemmefra? Vi har hatt noen intervjuer på jobben i det siste, og de har alle vært gjort via Teams.

Ellers ville jeg vært helt åpen om korona-testen og den mulige korona-smitten. Om de ikke har forståelse for det, så er det i mine øyne ikke et sted du ønsker å jobbe. Og i tillegg er det veldig dumt om et evt. arbeidsforhold skal starte uten helt åpne kort.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bare svar som du har beskrevet, da vil de nok foreslå intervju over Skype/Teams eller utsettelse til du har fått negativt resultat. Synes det er merkelig at de ikke tar alle intervjuer digitalt på eget initiativ. Jeg har hatt flere intervjuer de siste ukene, alle over telefon og Skype. Selv kontrakt og PC skal bli levert til meg, da selskapet har kontoret helt nedstengt grunnet corona. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Forklar situasjonen og spør om du kan ta det per telefon. Du kan bare skrive noe sånn her

Hei,

Jeg takker for invitasjon til intervju og ser frem til å bli bedre kjent med dere. Jeg er veldig
interessere i jobben, men siden en person i min husstand er i CoVid19 karantene og jeg har fått
milde forkjølelse symptomer må jeg vente på negativ CoVid19 test før jeg kan møte opp personlig. 
Vi kan kanskje ta det over telefon? Håper vi finner en løsning.

Lenke til kommentar
Gjest cdfec...e7c

Jeg svarte på mailen i sted og fikk umiddelbart svart at det uansett vil foregå over teams, så da hadde jeg i utgangspunktet ikke noe å bekymre meg over.

Er langt uti 30 årene og aldri vært så nervøs for et intervju før. Kanskje fordi det har så stor betydning for karrieren, og en slik sjanse nok ikke kommer igjen før på lenge.

 

Anonymous poster hash: cdfec...e7c

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...