Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Leie tilhenger til flyttelass en vei.


Anbefalte innlegg

Heisann,
Meg og min samboer skal flytte fra Oslo til en øy på Helgelandskysten og lurer på om noen har noen tips til transport av flyttelasset? Vi har en stasjonsvogn og vil få plass til alt i ett lass om vi har en skaphenger i tillegg. Hadde vært ideelt om det var mulig å leie en tilhenger i Oslo og levere den fra oss i Mo i Rana. Noen som har noen tips til oss?

Takk for alle svar!

Endret av humanji
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøv å søk på "enveisleie", det er fleire utleigeselskap som tilbyr å leige ut tilhengar i ein by og levering i ein anna by, men det ser ut som dei fleste selskapa som har dette tilbudet ikkje strekker seg lengre nord enn Trondheim.

Eit anna tips er returbil, der du får låne gratis eller til og med betalt for å køyre ein leigebil tilbake til utgangspunktet. Det er mest personbilar og på grunn av korona så er det kanskje litt mindre bilutleige? Det er likevel ikkje utenkeleg at du kan finne ein varebil som skulle vært returnert til Mo i Rana frå Oslo som du kan ta flyttelasset i. Største utfordringa er kanskje at du nok ikkje er så veldig fleksibel på tid?

Så er det sjølvsagt slik at du får det du betaler for. Det er heilt sikkert mulig å leige berre ein veg om du dekker kostnadane med å returnere tilhengaren, men det blir sikkert dyrt. 

 

Det som kanskje er enklast er å gå på mittanbud.no eller tilsvarande der du legg ut eit sjåføroppdrag mellom Mo i Rana og Oslo, då sjølvsagt med ein sjåfør og bil som kan ha med seg tilhengaren nedover og levere tilbake tilhengaren i Oslo for deg. Så når du har funnet retursjåfør så leiger du tilhenger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...