Gå til innhold

Trådløse "open back"-hodetelefoner?


Anbefalte innlegg

Hei, noen som vet om noen rimelige (ca. 1500,- og ned) trådløse hodetelefoner med åpne øreklokker (open-back) og god lyd? Nå blir vel "god lyd" litt subjektivt, men men. 🙂.

Kan være enten on-ear eller over-ear (around-ear som noen også kaller det). Og helst bra batteritid (minst 8 t).

Trenger ikke ANC. Hovedpoenget er at de må være åpne, slik at jeg kan høre meg selv snakke, og høre litt av omgivelsene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror du skal lete lenge etter dette dessverre, problemet med open back trådløse hodetelefoner er i all hovedsak at de ikke har noen plass å ha all elektronikken lenger siden de fleste har det liggende inne i "koppen" som ikke er der når de er open back. Det finnes open backs som er trådløse, men til mangedoblet budsjettet ditt. 

Alternativet jeg finner tilgjengelig nå er fra hifiman til 4500,- hvor en har elektronikken lagret i en modul du kobler til selve hodetelefonen https://www.duet.no/produkt/hifiman-deva/?utm_source=Prisjakt.no&utm_campaign=Duet Audio Prisfil 2021&utm_medium=cpc&utm_term=26091  eventuelt Ananda BT til 13 000,- https://www.duet.no/produkt/hifiman-ananda-bt/ 

Det finnes kanskje noen open back trådløse hodetelefoner blandt Sennheiser sin RS serie men da er du knytt til en basestasjon, så det kommer litt an på bruksområdet du ser for deg.

 

Lenke til kommentar

Takk for innspill :)
Har tenkt litt, og jeg kommer jo bare til å bruke disse på jobbmaskinen, så trådløst er jo strengt tatt ikke 100 % nødvendig, selv om det hadde vært det mest bekvemmelige.

@Evil-Duck: Disse RS-hodetelefonene så bra ut: https://www.dustinhome.no/product/5010638140/rs-120-ii. Er ikke så nøye med basestasjonen. Jeg sitter jo bare der uansett.

En annen løsning kan jo være disse: https://www.komplett.no/product/1175356/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/philips-shp9600. Og så muligens bruke en Bluetooth-mottaker som @vidor lenket til. Fant et par alternativer:

https://www.amazon.co.uk/Mpow-Bluetooth-Streaming-Hands-free-Cancelling-Black-Updated-Version/dp/B00KON1JIA/ref=sr_1_5?camp=1634&creative=6738&dchild=1&keywords=bluetooth+receiver&linkCode=as2&qid=1616678621&sr=8-5

og

https://www.amazon.co.uk/Babacom-Bluetooth-Cancelling-Headphones-Hands-free-Black/dp/B08L7ZC21T/ref=sr_1_3?camp=1634&creative=6738&dchild=1&keywords=bluetooth+receiver&linkCode=as2&qid=1616678621&sr=8-3.

Aner ikke hvilken av dem som har best lydkvalitet.

Lenke til kommentar

En legitim bekymring. For min del fungerte det imidlertid helt greit med en lik dings fra Ugreen og Fidelio X1. Disse dingsene er nok mest designet for å fungere som line-out til utstyr, men det jeg har testet av line-out har som regel nok futt til hodetelefoner som ikke er direkte tungdrevet. En går jo glipp av f.eks utgangsbuffer som ofte er på proff-utstyr, men kvalitetsmessig har jeg ikke hatt noe å utsette selv i alle fall.

Endret av vidor
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...