Gå til innhold

Bærbar PC til gaming


Anbefalte innlegg

Jeg trenger tips til en bærbar PC til å spille på. Jeg spiller for det meste The Sims 4 med mange tilleggspakker og ønsker å kunne laste ned nedlastbart content. Akkurat nå bruker jeg MacBook Pro fra 2011, men jeg får ikke den beste spillopplevelsen da den er for gammel slik at jeg ikke får alt av content til spillet, og jeg får heller ikke mulighet til å benytte meg av de nyeste tilleggspakkene. Derfor trenger jeg noe nytt for å ha til spill.

Jeg ønsker også å ha muligheten til å kunne spille spill Counter Strike og eventuelt andre spill lignende WoW bare for å få spille noe annet en gang i blant om det har noe å si. Jeg trenger nok ikke ultra settings, men jeg vil helst ikke spille på low settings heller. 

Kan noen anbefale noen bærbare PC'er til rundt 10.000? Jeg ønsker helst å ta klikk og hent i butikk i området Strømmen/Lørenskog. Jeg har ingen erfaring med NetonNet, så jeg vet ikke om jeg tør å bestille fra nettlager der da jeg ikke vet om jeg kan levere den i butikken på Alnabru om det skulle skje noe med den. Kan også fortelle at jeg har dårlig erfaring med bærbar Acer for 14 år siden, den måtte bare inn på reparasjon hele tiden, så er litt i tvil om jeg vil velge Acer Nitro 5. 

Jeg har prøvd å undersøke litt selv, men jeg skjønner ikke så mye. Det eneste jeg har skjønt er jeg bør ha 16GB RAM og hvert fall 512 GB lagring.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her har du en mer en god nok pc til deg til Sims 4 bruk :) NetonNet er trykt å handle fra, her kan du kjøpe på nettsiden deres å levere inn på lagershoppen viss du skulle trenge det :)

 

https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/laptop/laptop-14-16-tommer/msi-modern-15-a10ras-065ne/1013468.10997/

 

Komplett.no har disse;
https://www.komplett.no/category/12947/pc-nettbrett/pc-baerbar/laptop/gaming-pc-er?nlevel=10723§10011§12947&pricegross.min=7490&pricegross.max=10000&pricegross.omin=7490&pricegross.omax=39990

Endret av sveibuen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...