Gå til innhold

Her er kontrollene til PlayStation VR 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kontrollene ser både ut til å være ømfintlige samtidig som de også ser ut til å kunne skadet håndleddet ditt. ser ut som en oppgradering av move kontrollene eller bare en PS kontroller, men virker som den er overdesignet, bare for at den ikke skal se ut som en "standard VR kontroller" 

Lenke til kommentar
1 hour ago, p2vollan said:

Hadde vært interessant om neste PSVR hadde blitt kompatibel med PC i samme slengen. Tror ikke de ville ha tapt noe på det.

De kunne tjent på det, om de greier å selge PSVR2 til samme pris som PSVR, mange valgte nettopp PSVR pga. prisen, men da fantes det jo ikke noe Quest eller Quest 2 å konkurrere mot. Men om de kan selge PSVR2 til 2500kr underkutter de Quest 2 med 1000kr, det kan være nok det, spesielt om man kan da si at man kan spille steam vr og PSVR på samme headset. Det er nok en stor selger.

Men PS har jo aldri hvert flink med kompabilitet med PC eller cross platform. 

Lenke til kommentar
11 hours ago, AlMuligMann said:

Har ikke fulgt med på disse. Hva er greia med de bøylene rundt hånda? fulle av sensorer? eller bare for å få litt mere trøkk bak, når man uansett skal rappe til noen på kjeften, ufrivillig selvsagt. men kommer til å skje.

Ringen eller bøylene om du vil har led markører på utsiden som blir sporet av sensorer\kamera på VR brillene.

Quote

Tracking: The VR controller is tracked by the new VR headset through a tracking ring across the bottom of the controller.

Altså ringen som går rundt håndleddet.

Lenke til kommentar

Synes kontrollerne var veldig stilige, jeg liker designet! Tipper sporing blir veldig god pga plasseringen av ringen rundt håndleddet. Virker som en bedre løsning enn samtlige av andre kontrollere på markedet i dag hvor ringen er plassert frempå, f.eks Oculus og Reverb. Unntaket er Index kontrollerne som har en lignende plassering men da som en halvsirkel, men helt ulike løsninger for sporing da mellom Valve og Sony. At Sony sin løsning dekker rundt hele håndleddet vil nok bli bra for inside-out sporing.

Gledelig at det er sensorer plassert på VR brillene slik av vi slipper det dumme Playstation kameraet til sporing. Håper sporingen blir på samme nivå som Oculus eller bedre.

Plasseringen av knappene ser ut til å følge Oculus sin touch kontroller fra tilbake til sent 2016 som i dag er blitt mer eller mindre standard. Det lover bra i forhold til porting av spill mellom plattformene. Tipper det blir Half Life Alyx til Playstation og andre Valve spill under utvikling ;) Men da håper jeg vi også får noen spill tilbake!

Angående trådløst så håper jeg det kan komme som valgfritt tilleggutstyr. Det ville vært dumt om ledningen i denne omgang blir det som holder Sony sine VR briller tilbake.

Endret av Enceladus
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...