Gå til innhold

Nesten alle Bethesda-spill lempes inn i Xbox Game Pass på fredag


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+5132
2 hours ago, Capitan Fracassa said:

Tja, det forutsetter at du har stålkontroll på om de er Bethesda-spill eller ikke. For min del er listen over spill som er med interessant, da jeg ikke har denne stålkontrollen på akkurat hvilke spill som er fra Bethesda.

Det er ikke stålkontroll å ha en viss ide om hvilke Bethesda-spill en har på ønskelisten. For min del ser jeg at alle spillene som ikke er inkludert, er spill jeg uansett har.

 

 

2 hours ago, Capitan Fracassa said:

Ja, men nå drar du sammenligningen ut til noe som er totalt irrelevant. Jeg har da ikke noe behov for å føre lister over hvilke spill som ikke er med, jeg ønsker å se hvilke spill jeg kan spille.

 

Tenk deg at to forskjellige spillsider skriver om denne nyheten.

Spillside A skriver: "20 spill fra Bethesda kommer på Game Pass, men noen spill er ikke med. Disse 20 spillene kommer <liste>", uten å nevne navn på de tre som ikke er med.

Spillside B skriver "20 spill fra Bethesda kommer på Game Pass, men noen spill er ikke med. Disse tre spillene kommer ikke <liste>", uten å nevne hvilke spill som er med.

Mener du virkelig at nettside B er den som gir best og mest relevant info til spillere? Jeg er overbevist om at Bs kommentarfelt ville oversvømmes av spørsmål om hvilke spill som faktisk kommer.

Total irrelevant sammenlikning siden gamer.no faktisk listet opp spillene som fulgte med. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gunfreak skrev (På 11.3.2021 den 21.02):

Med tanke på hvor mye penger spill utgivere får av forbrukerne, har vi rett på så mye som mulig. 

Er ingen som får noe som helst! Vi betaler for et produkt, uansett om det skjer via abonnement på GamePass eller ved å kjøpe et produkt direkte. Vi har ikke rett på en betalingsmodell over en annen, bare fordi MS har kjøpt opp noen studio. Dette er helt og holdent opp til utgiver, og det er sånn det burde være.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...