Gå til innhold

Flere skjermer på en Dell Latitude 5490. Er det mulig?


Br?stopp

Anbefalte innlegg

Hei folkens!
Kona har en Dell Latitude 5490 som hjemmekontor-maskin. Denne har kun en HDMI utgang, så det begrenser seg til kun en ekstra skjerm. Finnes det en eller annen mulighet til å få koblet til skjerm nummer 2 med en eller annen form for ekstrautstyr? Blir litt slitsom med en liten og en stor skjerm.

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HDMI splittere som gjør at du kan plugge flere skjermer inn i samme HDMI inngang eksisterer, men dette vil kun duplisere bildet, ikke utvide på tvers av skjermene. Antat at kona vil ha sistnevnte? Første jeg kommer på da er at Display port 1.2 støtter "daisy chaining" og ser at laptopen har USB-C  inngang. Så antar at via en DP 1.2 til USB-C overgang at det kan funke?

En link fra Dell ang daisy chaining: 

https://www.dell.com/support/kbdoc/no-no/000128707/slik-sammenkjeder-du-flere-skjermer-med-displayport-multi-stream-transport-mst

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte en WD19TB dock til min XPS 15. Den har to displayport-utganger. Latitude 5490 har ikke Thunderbolt, så du kan slippe unna med en av de rimeligere USB-C dockene, slik som WD19.

https://www.komplett.no/product/1137645/pc-nettbrett/pc-tilbehoer/dockingstasjon/dell-usb-c-docking-wd19-130w

Tips: Docker selges rimelig på Finn, da det er mange selskaper som går konk eller ønsker å kvitte seg med overflødig utstyr.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...