Gå til innhold

Nytt headset for kontor-gaming


Anbefalte innlegg

 

 

Budsjett: 1000-1500. Dog, finnes det et headset som tikker alle boksene så kan jeg strekke meg mer opp til 4000.

 

Størelse: Dekker hele øret.

 

Type: lukkede? Trådløse. Mikrofon.

 

Bruksområde: Hvis det finnes et headset som er gir god lyd til gaming og musikk, samt har en mikrofon som ikke får deg til å høres ut som en flypilot så er det flott.

Jeg ser for meg ideelt et headset med mulig aktiv støykansellering slik at det kan brukes på treningssenter og kontor, mao, kunne tilkobles trådløst til telefon og PC. Så skal jeg ha PS5 også, her også vil jeg ha mulighet til å koble til da vi har små barn som sover etter kl.20. Komfort er viktig da jeg gjerne skal ha dem på flere timer om gangen.

 

Tillegsinfo: Om du bruker det mest til musikk, hvilken type musikk? Trenger du mic? Plugg? (vil overgang være et problem?) Annet?

 

Lydbilde: Nøytralt

 

 kilde: PC, telefon, PS5

 

Hva har du ifra før, trives du med det? ja/nei, hvorfor?: Har i dag Sennheiser Monumentum med kabel. Mener det er første iterasjon. Kjøpte dette etter overvelmende positive omtaler. De er komfortable nok og lyden er ikke farget. Har ikke hørt dem med DAC, egen forsterker osv. De er kun benyttet med telefon og PC med gjerne spotify som medie. Disse er brukt på tur eller hvor jeg må lyd hvor andre mennesker er.

Har også hatt SteelSeries Arctic (husker ikke modell), men de er kablet. Helt grei lyd og god mikrofon. Svært komfortable. Disse kjøpte jeg på salg for 600 kr eller noe. Men byggekvaliteten er suspekt dårlig da jeg tydligvis ikke er alene om å miste lyd på den ene høytaleren. Ja man kan fikse dette selv med lodding, men det gjør jeg ikke. Jeg kjøper ikke dette merket igjen alene pga byggekvalitet. Hadde disse fungert enda hadde jeg ikke vært etter nytt headset.

 

Jeg vet lyd og passform er subjektivt. Stusser på hvordan omtalene er på headset når man går igjennom nettsider og youtube. Som f.eks Sony's nye headset til PS5. Var nær til å kjøpe disse til jeg ser en omtale som gir dem stryk. Noen sier mikrofonen er ganske bra, noen sier det høres ut som om noen holder foran munnen din når du prater, eller at man prater under vann hehe. Omtalene er så sprikende. Dette gjelder flere headset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited May 29, 2013 by lain

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

De fleste typiske gaming headsett jeg har prøvd låter rotte på musikk. Skal du ha noe som funker både til spill og i møter, ville jeg sett på Plantronics og Jabra. Har to modeller til ca 3000kr, en fra hver. En over-ear og en on-ear, og begge til brukes til begge deler. Mikrofonene har jeg aldri fått klage på. Kommer også med trådløse utgaver (Voyager UC heter vel Plantronics sin trådløse). Firmware er også enkelt oppdatert på dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...