Jump to content
smergel

Politiet henlegger sterke straffesaker

Recommended Posts

Jeg har en datter som nå er 25 år gammel.

Når henne var 8 år gammel så var hun på ett Chat rom (uten morens tillatelse) og der kom det en Pedofil Jævel som kledde av seg og viste "utstyret" sitt til min datter.Han lurte på om hun kunne kle av seg men da kom heldigvis moren inn og så meldingene. Hun ble sjokkert selvsagt men hun tok over "samtalen"med pedo jævelen og der fikk hun ut adressen hans og tok screenshot av samtalen,som var helt utrolig motbydelig.

Hun hadde alle bevis mot denne personen, inkludert navn,etternavn,adresse og alt han hadde skrevet + naken bilder av ham grisen.

Vi sendte inn dette til Politiet og etter 3 uker så fikk vi ett brev der det sto att saken var henlagt !!!!! ????? HELT UTROLIG.

Jeg bønnfalt henne om å få adressen hans så  jeg kunne dratt til ham og sørget for att han ikke hadde mulighet lengre til å gjøre slike kvalme,syke ting. Hun nektet å gi meg adressen da hun så i øynene mine att jeg var klar for å kappe testiklene på ham. Alt jeg vet er att han bor på Grønland i Oslo er Pakistaner, er omtrent 40-50 år gammel nå. 

Hva i all verden er det politiet driver med ?? Alt blir jo bare henlagt og jeg har ikke tenkt å melde ifra til Politiet mer. Bedre å ta loven i egne hender. Da skjer det ihvertfall noe ! Vil meget gjerne få noe respons fra personer som har opplevd att Politi henlegger saker.

Share this post


Link to post

Det er et helt annet fokus på disse sakene nå enn det var tidlig på 2000-tallet. Du skal heller ikke se bort fra at politiet vet noe du ikke vet, som gjør at utfallet et mer forståelig.

Share this post


Link to post

Jeg forstår godt at du er sint og frustrert, men vil råde deg sterkt til ikke å ta saken i egne hender. I verste fall blir det du som blir sittende inne. 

Er saken foreldet? Eller hvilket grunnlag var det for henleggelsen? 

Share this post


Link to post

Det er utrolig kipt, men unge må lære å si ifra når sånt skjer, og voksne må lære at umiddelbar anmelding av slike ting er en Plikt, uansett om man er flau eller redd for tiltalte.
Jeg har vært midt oppi det, og ga akkurat det rådet, heldigvis ble det sak, erstatning, og fengsling.
Selv om saken blir henlagt, blir den ikke borte, politiet vil se anmeldelser og henlagte saker når samme person anmeldes eller pågripes.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...