Gå til innhold

Politiet henlegger sterke straffesaker


smergel

Anbefalte innlegg

Jeg har en datter som nå er 25 år gammel.

Når henne var 8 år gammel så var hun på ett Chat rom (uten morens tillatelse) og der kom det en Pedofil Jævel som kledde av seg og viste "utstyret" sitt til min datter.Han lurte på om hun kunne kle av seg men da kom heldigvis moren inn og så meldingene. Hun ble sjokkert selvsagt men hun tok over "samtalen"med pedo jævelen og der fikk hun ut adressen hans og tok screenshot av samtalen,som var helt utrolig motbydelig.

Hun hadde alle bevis mot denne personen, inkludert navn,etternavn,adresse og alt han hadde skrevet + naken bilder av ham grisen.

Vi sendte inn dette til Politiet og etter 3 uker så fikk vi ett brev der det sto att saken var henlagt !!!!! ????? HELT UTROLIG.

Jeg bønnfalt henne om å få adressen hans så  jeg kunne dratt til ham og sørget for att han ikke hadde mulighet lengre til å gjøre slike kvalme,syke ting. Hun nektet å gi meg adressen da hun så i øynene mine att jeg var klar for å kappe testiklene på ham. Alt jeg vet er att han bor på Grønland i Oslo er Pakistaner, er omtrent 40-50 år gammel nå. 

Hva i all verden er det politiet driver med ?? Alt blir jo bare henlagt og jeg har ikke tenkt å melde ifra til Politiet mer. Bedre å ta loven i egne hender. Da skjer det ihvertfall noe ! Vil meget gjerne få noe respons fra personer som har opplevd att Politi henlegger saker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er utrolig kipt, men unge må lære å si ifra når sånt skjer, og voksne må lære at umiddelbar anmelding av slike ting er en Plikt, uansett om man er flau eller redd for tiltalte.
Jeg har vært midt oppi det, og ga akkurat det rådet, heldigvis ble det sak, erstatning, og fengsling.
Selv om saken blir henlagt, blir den ikke borte, politiet vil se anmeldelser og henlagte saker når samme person anmeldes eller pågripes.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...