Gå til innhold

Kjøp av multiskriver til under kr 2400,-


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Laser eller blekk? Farge eller sort/hvitt skriver?

Ikke la deg friste av de rimeligste laserskriverne. Disse er som oftest dyrere å skrive ut på. Skal du bare skrive ut en og annen side så er dem sikkert gode nok, men nye tonere koster som oftest like mye som en ny laserskriver. 

Endret av Bjerknez
Lenke til kommentar

Spørsmåler er om du kommer til å skrive ut foto? Altså bilder på tykkere glanset papir etc? Hvs ja, så er det blekk du bør gå for. Skal du skrive ut grafikk ala diagrammer etc. ved siden av tekst på vanlig kopipapir er laser mye bedre og gir skarpere utskrifter. 

så sant du ikke skriver ut foto på tykt glanset papir ville valgt laser. 

Hvor mye skriver du ut da, sånn ca?

 

Lenke til kommentar
kåre klo skrev (15 minutter siden):

Skriver ut en del tekst fra Word, men vil også ha muligheten til å skrive ut bilder. Maskinen er i bruk flere dager i uka

 

Printer du flere ganger i uka også?
I så fall ville jeg nok vurdert en "inktank"-printer, da disse nok blir billigere i det lange løp, selv om de ofte er dyre i innkjøp.


Har selv en EcoTank-printer fra Epson, og selv om den var ganske dyr i innkjøp har jeg nok spart det inn i lavere blekkutgifter. Har ennå etter en del printing og "dyprensing" fortsatt en del igjen av blekket som fulgte med maskinen. En vanlig blekkskriver "spiser" blekkpatroner, særlig ved "dyprensing" gikk det fort nesen en halv blekkpatron...

I tillegg synes jeg det er mer "ærlig" med slike inktank-printere. Da betaler man riktig pris for printeren, og betaler riktig pris for blekket. Tradisjonelle blekkprintere er veldig billige i innkjøp, men så tar produsentene det igjen med ekstremt dyre blekkpatroner.

Edit:
Selv har jeg en Epson ET-7750 som er dyrere enn budsjettet ditt, men ser at f.eks. denne er omtrent på budsjettet ditt: https://www.prisjakt.no/product.php?p=5282596

Endret av KalleKanin
Lenke til kommentar

Det hele koker ned til hvor gode bildene du skriver ut skal bli. Skal du ha kvalitet lik den du får fra en typisk fotobutikk, så bør du koste på deg en litt dyrere en. Hvis du kun er ute etter OK bilder så kan du nesten bare velge den rimeligste du finner. Men husk at hvis du velger en skriver som ikke har separate fargepatroner, så må du bytte hele patronen selv om feks. bare rød er tom. 

Dyrere skrivere er som oftest også noe raskere, samt billigere i drift grunnet det jeg skrev om patronene. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...