Gå til innhold

Fiber, hvor lett er det og prute på prisen etter bindingstiden?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Hehe typisk. 
De har så mange kunder at «en til og fra» ikke hat noen betydning… 

Men når du har blitt kunde, og lufter ide om å bytte leverandør hender det de gir etter litt 😂 men igjen, ble litt skuffa av altibox når jeg skulle binde meg 12 nye mnd. 100kr. Ikke mye akkurat 😂 prisen hadde i tillegg økt med 200kr

Lenke til kommentar

Etter telenor-kampanje ønska jeg meg vekk fra fiber og tv, til kun fiber. NGT kan levere på fiber til oss via telenor, så brukte disse mot telenor. Innledningsvis hadde telenor ingenting å gå på mtp pris. Etter 1 minutt og evt oppsigelse av telenor fiber fikk jeg ny pris på 300/300 uten tv til 659 mnd.

Det er hhv. 809kr for 300/300 ordinærpris hos telenor. 643kr for 250/250 ordinærpris hos NGT.

Endret av kizzykazz
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Men  https://www.homenet.no/fiberbredband/ eller får man bare svar at hvis man får tegnet avtale så anbefaler de heller deg å gjøre det.

https://bahnhof.se/ 10 gigabit til 400 kr måneden er noe helt annet.

https://www.broadbandspeedchecker.co.uk/isp-directory/Sweden/bahnhof-ab.html

men rart det kun er 80 mbit i gjenomsnitt hastighet? ganske sikker på gjennomsnitt hastighet er høyere i norge.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
covah skrev (På 10.4.2021 den 20.18):

Ble ringt opp av Viken i går.  Var utenfor bindingstid, så jeg fikk 4mnd gratis mot at jeg bandt meg i 1 år.

Men var det noe krav? generieltsett syns jeg det er håpløst å forhandle med fleste levrandører hvis de hadde gitt bra tilbud ville de gjort de med en gang som regel, prøv å forhandle med coax og telenor å mene telia gir 150\150 tilbyr over coax, og man får altibox til 719,- måned. Mens telia gir 250 mbit til 819,-/md. Både https://www.homenet.no/fiberbredband/og http://bahnhof.no/page/bredband har vesentlig billigere pris på høyere hastighet, men nå er vel det mest for sameie man kan konkurere mot. Er vel ikke sansynlig folk i bærum eller drammen for samme pris som største boligfelt for oslo, men er sikkert noe å gå på når det gjelder pris, men fleste prøver nok å være vanskelig, tror ikke man får viken fiber å tilby 600 mbit istedenfor 500 mbit.

Siden telenor gir kun 100 mbit ned og 10 mbit opp til 659 kr måneden. Så er ganske dyrt. Men dyrere blir det etter 1 juli.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
agvg skrev (34 minutter siden):

Nå har jeg prøvd, Telenor ville ikke gi meg 3mnd gratis som selgeren lovde meg, de ville ikke høre snakk om det før jeg varslet om at da ville bytte fiberleverandør, da jeg ga beskjed om at byttet ville ta 5 minutter ble de mer villige.

Ja men neste år må du nok bytte, er vel rutine at de skal forsøke å gi dårligst tilbud og si det blir bare engangstilfelle så er vel bevist valg for å ungå tap da er surt. Er dette borettslag eller enebolig? særlig borettslag har vel lite å stille opp med jeg vet ikke hvorfor de vurder dette, kun fordi er penger å tjene.  Men er impornere hvis du får samme til med borettslag virker ut som telenor ikke vil oppgradere fibermodemet til 1 gigabit så man må regne med ustabile hastighet om noen får testet 1 gigabit gratis uten bindingstid blir jeg overrasket over.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
covah skrev (På 10.4.2021 den 20.18):

Ble ringt opp av Viken i går.  Var utenfor bindingstid, så jeg fikk 4mnd gratis mot at jeg bandt meg i 1 år.

Meget bra tilbud. Hadde de ringt meg hadde jeg slått til med en gang. 4mnd gratis gir en snitt mndspris på 866 kroner på en gigabitlinje. Det samme jeg betaler for en 350 linje. Rart de ringer noen, og sier blankt nei til andre…. Fortår ikke helt logikken…en kunde med 4 mnd gratis er allikevel 8 mnd med penger inn. Mot ingen. 

Endret av TommyL
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...