Gå til innhold

NSM: Pandemien har forsterket risikobildet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når folk på venstresiden kalles for høyreekstreme og nazister så har ting gått for langt. Jo mer MSM splitter befolkningen med sine fake news og hatartikler jo mindre trygt blir sammfunnet. De som støtter sensur og diktaur er ekstremistene, men det er de andre som fremstilles som ekstremister. Globalistene er dagens ekstremister fordi de er imot ytringsfrihet og demokrati og ønsker FN ledet verdensorden eller WEFs great reset.

De som jobber i Faktisk.no er de værste ekstremistene vi har i dagens samfunn. De er globalistnazister (moderne versjon av nazisme er FN ledet verdens orden eller WEFs great reset).

At globalistnazister føler seg utrygge er nok ikke rart da de jobber for å innføre diktatur og avvikle demokratiet. Norge er desverre ikke et selvstendig land lenger, men styres av EU og FN. Grunnloven er tilsidesatt og NSM burde sett på plitikerne våre som den største faren for Norge. Synd det lages slike artikkler som fremstiller fiende bildet helt feil. Det er ikke frihetsforkjempere som er farlige , men de som fjerner friheten (politikerne).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...