Gå til innhold

(PL) Kamptråd - Gameweek 20


blured

Anbefalte innlegg

Mannen1 skrev (19 minutter siden):

Hahahah halmstrået til tv2 studio at De Gea fikk litt kroppskontakt på 0-1 målet. Patetisk å syte på dette. Sheffield spilleren blir dyttet inn i De Gea. Maguire går hardt inn i hEnderson. klar forskjell. slutt å syte dere er langt i overskudd med billige avgjørelser med dere. 

Blir du aldri lei av deg selv? 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet (for United) er at Everton og Leicester avga poeng mot hverandre, og begge kommer til å ta tre poeng på et senere tidspunkt når de møter Sheffield, der United møter bedre lag. Men først og fremst en gavepakke til City som er godt i gang med å spassere inn til et nytt ligagull.

Gyllen mulighet for Tottenham i dag. Et Liverpool uten midtstoppere mot Son og Kane, der Mourinho selv pleier å være god på å taktisk straffe svakheter i andre lag. Kan bli svært stygt.

Lenke til kommentar
leifeinar skrev (4 timer siden):

Må ikke henge seg så mye opp i dommere, de var nok mange som vurderte begge situasjonene både i og utenfor banen :)

Ikke situasjon nummer 2, den med Maguire. Dommeren blåste umiddelbart, som gjorde at VAR ikke kunne gå over situasjonen. Hvordan de to situasjonene ble vurdert annerledes forstår jeg ikke.

Vanskelig å si hva som hadde skjedd dersom det hadde blitt dømt riktig, kanskje Man Utd hadde vunnet, kanskje det ville blitt uavgjort. Men sånn skjer, og dommeren er ganske uerfaren i PL så han var kanskje litt gira. Uansett spilte Man Utd helt grusomt dårlig til tider, og "fortjente" ikke all verden, fordi man skal og bør skape mer mot Sheffield United uavhengig av de feilene :) 

Men kjenner at det irriterer ekstra når man har friskt i minnet at Maguires mål ble feilaktig annullert for et par kamper siden mot Burnley, samt at Fred ikke fikk straffe mot Fulham sist, de feilene kunne kostet poeng i de kampene og.

Lenke til kommentar
blured skrev (5 timer siden):

Gyllen mulighet for Tottenham i dag. Et Liverpool uten midtstoppere mot Son og Kane, der Mourinho selv pleier å være god på å taktisk straffe svakheter i andre lag. Kan bli svært stygt.

TAA, Henderson, Matip og Robertson. Så ikke såå ille som jeg trodde, selv om tap å ikke ha Fabinho, så er i hvert fall ikke Williams involvert i dag.

 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...