Gå til innhold

Kryptovaluta mining med skjermkort diskusjonstråd.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
4 hours ago, Cardinal said:

Jeg kjøpte EC360 Silver på eBay som er nevnt tidligere i denne tråden. De er på 12W/mK. Planen er å bruke dem med en EK vannblokk istedenfor EKs originale som vel er ca 2W/mK.

Er det virkelig så dårlige pads som følger med EK GPU-blokkene? Da skal det jammen byttes her når aktive bakplaten kommer i slutten av juni.

Lenke til kommentar
4 hours ago, Cardinal said:

Jeg kjøpte EC360 Silver på eBay som er nevnt tidligere i denne tråden. De er på 12W/mK. Planen er å bruke dem med en EK vannblokk istedenfor EKs originale som vel er ca 2W/mK. Han har også enda mer effektive men de ble for dyre. Gold på 14,5W og Platinum på 16,6W. Med Silver, koster putene omtrent det samme som blokka. men så kjøpte jeg vel for mange...

1jhUSRNtU5P.png
Marketing Manager for EK Water Blocks
Har kommentert på facebok EK fansiden at de bruker pads 3 eller 3,5 W/mK
Lenke til kommentar

Sorry husket feil. Jeg så bare på https://www.ekwb.com/shop/thermal-pad-g-1-0mm-120x24mm Burde ha sjekket. Og i forhold til OEM er de sikkert bedre. Men i mine øyne blir 2 eller 3,5 uansett for lite hvis man først skal til med vannkjøling av GPUen. Skal man ta bryet med å bytte, bør det være ett skikkelig hopp opp. Så jeg bestemte da at når jeg monterte blokken så skulle jeg har på skikkelige pads.

 

Lenke til kommentar
1 hour ago, jocke said:

Er det virkelig så dårlige pads som følger med EK GPU-blokkene? Da skal det jammen byttes her når aktive bakplaten kommer i slutten av juni.

EK putene fungerer sikkert til vanlig gddr6 ram, men gddr6x ram blir så varme og når tempen blir over 90 grader så svetter/gir fra seg olje. Rambrikkene så ut som om de hadde badet i olje da jeg skulle bytte putene. 3080 har minet i ca 8 timer nå(+1200mhz ,100mh/s, 228w), og vram tempen hopper mellom 64-66 grader. Rom temp er ca 27 grader. Med EK putene var det 96 grader og romtemp var 24 grader. 

Endret av samye83
Lenke til kommentar

Lurer på om EC360 Silver ikke er så bra som de skal ha det til jeg, byttet på mitt Evga 3090XC3 og Nå er memory junction oppi 106 når den var 102 før, hva søren kan det være som gjør dette, noe jeg har gjort feil kanskje? 

 

Edit, nede igjen på 102C som det var før jeg byttet pads også, ble bare litt høyt når jeg makset kortet, er det mulig å undervolte for å få ned temp?

Edit igjen, byttet bare 2 av pads mellom bakplate og minne, da jeg ikke hadde nok til alt, kan dette ha noe å si kanskje?

Endret av Dragonlove
Lenke til kommentar
5 minutes ago, Dragonlove said:

 er det mulig å undervolte for å få ned temp?

Selvsagt. Lavere strømtrekk gir lavere temperatur. 

Testet EC 360 silver på mitt ftw3 ultra og fikk bare 2C lavere temps kontra  noen 5,6wmk pads. Ellers så har ikke kjøleren til evga imponert 😣

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...