Gå til innhold

Kryptovaluta mining med skjermkort diskusjonstråd.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dudeliduu skrev (11 minutter siden):

Plsno. Det er så sinnsykt dyrt for tiden å bruke ethereumnettet, og gas prisen gjør at ethereumsprisen ikke stiger slik den ville gjort naturlig. Håper en av 2-layer løsningene kommer snart.

sharding kommer nok før layer 2

Lenke til kommentar

Var noe krøll igjen når sjekket status i dag. Power var økt fra 110W til 150W, Temp var økt fra 60 grader til 70 grader og MHs var gått ned til 37 fra 47. Jeg oppdaget i går kveld at spill ytelsen også droppet etter en times spilling og jeg har kun en mild overklokk, så tror ikke at det er det som er problemet.

Etter litt googling så fant jeg en post på Reddit hvor det var en med samme problem, og han avinstallerte Afterburner og installerte Evga Precision X. Merkelig at alt skal være normalt i 6-7 timer også plutselig blir powerlimit og overklokk bare ignorert?

Får håpe ting fungerer som det skal nå.

Lenke til kommentar

Hvem i helsike er det som betaler disse fee'ene? Jeg skjønner at folk har FOMO og håper at eth skal gå til himmels og dermed presser prisene opp, men det må jo i tillegg være en hel del transaksjoner? Det er vel ingen som faktisk betaler for varer eller tjenester med eth?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...