Gå til innhold

Kryptovaluta mining med skjermkort diskusjonstråd.


Anbefalte innlegg

KjellV skrev (1 minutt siden):

Juli 2021: EIP-1559
En eller annen gang oktober 2021-juli 2022: Eth2.0 og PoS

Har et håp om at dette skal bremse investeringene i mining hardware kraftig fremover slik at difficulty ikke går så mye opp. Jeg ville iallfall ikke brukt betydelige summer på mining hardware etter mars. Sikkert mange som allerede har bestilt og venter på levering så sikkert mye som kommer online fremover, men kurven bør flate litt ut mot sommeren.

Neppe, folk er så kåte på penger at de ikke ser forbi sin egen nesetipp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
BadCat skrev (20 minutter siden):

Folk burde stanse miningen av ETH i protest. stenge ned pools i noen måneder osv. ETH er neppe så stabilt nå at det ikke kan implodere på dagen om folk tar grep.

Mulig du bare vil sparke fra deg litt, men jeg leser dette som at "vi får det ikke som vi vil og derfor vil vi brenne ned hele greia." Er på grunn av utspill som dette at Eth2.0 og PoS blir fremskyndet, så man skyter bare seg selv i foten. Ethereum skylder ikke minere noe og minere skylder ikke Ethereum noe. De aller fleste minere bytter på dagen om noe annet blir mer profitabelt å mine, noe som er helt greit, men ikke klag på Ethereum devs når man selv bare hopper etter hvor man får best betaling. Gitt at basefee burn ikke fører til en sikkerhetsrisiko så er EIP-1559 100% en god ting for Ethereum.

Siden de fremskynder Eth2.0 og PoS så tenker jeg at basefee burn kunne vært droppet siden det vil virke over for kort tid til å få noen stor effekt, er ikke verdt den lille muligheten for at det kan oppstå en sikkerhetsrisiko, men det er nå mine tanker. Det er mange dyktige folk som jobber i/med Ethereum som har gjort grundige analyser og de mener det ikke blir et problem, så da får vi håpe de har rett.

Lenke til kommentar
muuha skrev (2 minutter siden):

er vel grunn til å tru at prisen på ETH vil stige da ?

Jeg er veldig optimistisk for Eth-prisen på sikt og tror EIP-1559 og spesielt Eth2.0 vil virke positivt. "Alle" er positive til EIP-1559, det er nesten kun minere som er negative til en liten del av den (basefee burn). Jeg HODLer Eth og håper at jeg kan stake på Eth2.0.

Jeg er såpass positiv på sikt at jeg bryr meg ikke om dagens kurs på Eth, jeg ser kun på mining rewards i Eth.

Disclaimer: Jeg er relativt ny i kryptoverden. Begynte ikke å lese meg opp på Ethereum før tidligere i år, så er begrenset hva jeg kan. Optimismen er selvsagt basert på det jeg har lært så langt.

Lenke til kommentar
muuha skrev (Akkurat nå):

32 ETH man trenger da ? litt mye etter min smak

Stemmer det om man skal ha egen node og solo-stake. Blir nok mange staking pools tilgjengelig, tjenester tilsvarende mining pools i dag der man kan stake dersom man har mindre enn 32 Eth og er komfortabel med å la etheren ligge hos andre.

Blir interessant hvordan dette med slashing kommer til å bli. Slashing betyr at man mister deler av eller hele etheren man staker. Det er ment som en straff for de som angriper Ethereumnettverket i en eller annen form. Har også sett at man kan bli slashet dersom man har for mye nedetid på noden, men vet ikke hvordan det eventuelt vil fungere. Dersom nedetid blir en risiko tror jeg de fleste benytter seg av staking pools eller skytjenester, og da havner man milevis fra desentralisering så håper det ikke blir strenge krav. Et annet aspekt er sikkerhet. Dersom mange staker (på egen node) og det oppstår et sikkerhetshull, kan man da ende opp med å bli frasjelt alt man har? Mye å finne ut av, mye som ikke er på plass enda.

Lenke til kommentar
BadCat skrev (3 minutter siden):

De tar halvparten.våkner en dag med 16 eth i stedet for 32.

You win some you lose some :shrug:

Var ikke meninga å overdrive faren for slashing. Jeg tror det blir en grei løsning på det. Ser for meg at det kun vil skje ved angrep på Ethereumnettverket og at de aller fleste som staker ikke vil merke noe til det.

Lenke til kommentar
BadCat skrev (2 timer siden):

Folk burde stanse miningen av ETH i protest. stenge ned pools i noen måneder osv. ETH er neppe så stabilt nå at det ikke kan implodere på dagen om folk tar grep.

Hvorfor er det et sååå stort problem, finnes andre coins å mine og det gjør mest sannsynlig at eth vil stige i verdi.

 

Edit, hvis dem hadde fortsatt slik som idag så hadde uansett asic minere tatt over så eth gpu mining er over og ut uansett hva som skjer

Endret av freddy85
Lenke til kommentar
14 minutes ago, freddy85 said:

Hvorfor er det et sååå stort problem, finnes andre coins å mine og det gjør mest sannsynlig at eth vil stige i verdi.

 

Edit, hvis dem hadde fortsatt slik som idag så hadde uansett asic minere tatt over så eth gpu mining er over og ut uansett hva som skjer

Blir trangt i de få/små gruvene når alle (non-asic) minere kommer fra eth da når den gruven blir stengt (PoS)
I alle fall for en (relativt?) lang periode.

Endret av isa
Lenke til kommentar

Jeg vil fraråde alle mot å stake Eth i dag, eller i det minste å sette seg grundig inn i for/imot. Kort fortalt: Dersom man staker i dag blir det man staker låst frem til Eth2.0 er oppe og går, det er ingen mulighet for å få de ut før. Når Eth2.0 er online vil det ikke lenger være låsing og det blir enklere å stake.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...