Gå til innhold

Kryptovaluta mining med skjermkort diskusjonstråd.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Snakk om det på eth core dev meeting fredag. Ligger stream hos Ethereum Foundation på Youtube, er på slutten av streamen de snakker om merge. Er selvsagt ikke klart enda, men etter London hard fork med EIP-1559 i juli kommer eth1.x-teamet til å fokusere på merge og det er eth2.0 og PoS som blir fokus. Er snakk om at Shanghai, som blir første hard fork etter London, skal bli merge (overgang til eth2.0 og PoS) og man kommer til å sette datoen for Shanghai slik at den kommer så tidlig som det er mulig/trygt å gjennomføre en merge. Har ikke fått sett på det, men etter at denne "show of force" med å flytte hashrate til Ethermine "blew up" sist uke skrev vel Vitalik B en artikkel om "quick merge" og hvordan man kjapt kan gå over til eth2.0 og PoS så en merge har virkelig fått vann på mølla nå.

Lenke til kommentar
KjellV skrev (8 timer siden):

Dårlig betalt for øyeblikket. 0,018 ETH/dag for en rig med 373MH/s 😕

PoS fremskyndes, kanskje allerede til Shanghai hard fork i oktober. Mer sannsynlig i januar eller senere første halvår 2022. Den der "show of force" til Red Panda var virkelig en suksess! 👎

Selv om jeg mister de 1500-2000 jeg har i fortjeneste i måneden er jeg positiv til dette. Er vell andre mynter man kan mine videre, dog med lavere fortjeneste, men forhåpentligvis blir det enklere og billigere å være gamer igjen :)

Lenke til kommentar

Hvor finner en diagram for hvordan kablingen er på psu's 6 pin 8 pin og 8 pins for  ide/sata,  pcie og atx (cpu) connectors..

På silverstone sine sider ser jeg bare hvordan disse er koblet på  utstyrs siden og ikke hvordan disse er koblet på pluggene som skal inn i psu..

Gjelder en silverstone strider st1500

 

Frem med multimeter og måle på pluggene isteden da for å sjekke at alt er riktig før jeg kobler dette på utstyr/hovedkort. Fant ikke noe med google

Endret av idleman_2
Lenke til kommentar
knopflerbruce skrev (29 minutter siden):

PoS er vel og mer miljøvennlig. Kan godt forstå at man går bort fra PoW, men det er nå hvertfall morro sålenge det varer.

Er nå plenty andre coins så kan mines.

Ellers er det bare å mine så mye ETH man klarer så kan man fortsette eventyret når POS kommer.

Endret av Dragonlove
Lenke til kommentar
idleman_2 skrev (27 minutter siden):

Driver å setter opp hiveos...  litt uklart hva jeg skal sette opp i wallet...   er det hiveos sin egen wallet eller skal denne linkes til en annen wallet som jeg har på nett -> myetherwallet.com ?

 

Hvilke pools  bruker dere ?

Hiveon pool. Eller så betaler du $3 eller 3% av det du miner i løpet av en mnd. Wallet er din wallet adresse du vil ha utbetalingen til

Endret av Ephrus
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...