Gå til innhold

Kryptovaluta mining med skjermkort diskusjonstråd.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Virker som de prøver å erstatte minere med ASICS. (Linzhi Phoenix med sine 2600 MH/s på 3000w) Gjett hvilken pool som har mest ASICS av alle? f2pool, gjett hvilken pool som har vært pro EIP 1559 fra starten. f2pool. Lukter svindel av dette. Jeg er ganske sikker på at Vitalik og f2pool har inngått en saftig avtale. f2pool sørger for å holde nettverket oppe med  ASICS, og får betalt av Vitalik og co.

Lenke til kommentar
kremt skrev (56 minutter siden):

En "ekspert" jeg leste en blogg om sa at eth mining med gpu blir mer eller mindre borte i løpet av ca 20 måneder. Dette pga flere endringer i nettverket og miningen. Asic vil ta større del av jobben. Så vi med gpu må gå over til mine shitcoins?

Har du en link?

Lenke til kommentar
bmwm skrev (5 timer siden):

Har 2 stk av strix, begge for invalid shares med settings jeg bruker for alle andre 3060ti og 3070. Måtte sette memory clock til +2000, de andre kortene mine kjører på +2400 uten problem, kan til og med kjøre de på +2700-3000 uten å få invalid shares, men max for strix er altså +2000

Ikke rart det blir varmt da. Jeg klarer ikke å få verken TUF eller Strix opp i mer enn 2200Mhz på HiveOS (1200mhz på windows).

Lenke til kommentar
bmwm skrev (7 minutter siden):

Min TUF kjører på +2400 MHz og ligger på 34c

Hvis kjøleren er identisk må det være noe galt med kjøle padsene på Strix. På 3060 12GB er kjøleren identisk mellom Strix og TUF. Jeg har litt dårlig ventilasjon så ligger på 30 grader i kjelleren der riggen står.

Endret av Pc Lynet
Lenke til kommentar
Pc Lynet skrev (9 minutter siden):

Hvis kjøleren er identisk må det være noe galt med kjøle padsene på Strix. På 3060 12GB er kjøleren identisk mellom Strix og TUF. Jeg har litt dårlig ventilasjon så ligger på 30 grader i kjelleren der riggen står.

Strixen klarer ikke mer enn 2000MHz og max 59.6 MH/s. Blir kokende varm mens TUF er kjølig. Jeg har to strix og begge er akkurat like dårlige. 

 

Le_Chuck skrev (8 minutter siden):

Hendig størrelse, men lydnivå på 80dB blir nok slitsomt i lengden.

Hjelper heller ikke når f2pool kommer til å sette opp flere tusen ASICS. Har man så mange ASICS kan man tåle paycut på 40%. Det kan ikke gjennomsnitts mineren. Tviler uansett på at du kan få tak i den. Den er nok forbeholdt f2pool og andre som har støttet EIP 1559

Endret av bmwm
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...