Gå til innhold

Kryptovaluta mining med skjermkort diskusjonstråd.


Anbefalte innlegg

2 hours ago, KjellV said:

Alene grunn nok til at jeg ønsker å holde meg borte fra poolen. Blir så mange utbetalinger å holde styr på om man skal være lovlydig borger. Med din hashrate har du vel over en utbetaling i snitt pr dag?

Skjønner ikke hvorfor de er låst på 0,1ETH for utbetaling. De vil jovel tjene på det om folk øker grensen?

Ja, jeg har dessverre payout mellom hver dag og annenhver dag

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
29 minutes ago, bmwm said:

Har dere montert brannvarslere i nærheten av riggene deres? Har sett litt på bilder av rigs som har tatt fyr. Jeg kommer i hvert fall til å kjøpe en liten en jeg kan ha like ved 

De som tar fyr så er det nok en av 2 ting, eller en fin kombo

1; Risers med SATA plug

2; Tvilsomme PSU'er

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Lærte den leksa for mange år siden, da pc-en ikke engang ville starte pga for dårlig PSU. Nå går det i Corsair AX1600i i både gaming-pcen og den nye riggen. Litt overkill, men trenger ikke bekymre meg for watt-bruk. Akkurat nok tilkoblinger for 6 gpu-er, så man slipper å bruke to psu-er også. 👍 

10 års garanti er også fint. Fikk AX1600i på garantien da min AX1500i plutselig sluttet å fungere etter 5,5 år. Enkelt valg når jeg kunne velge mellom pengene tilbake, eller tilsvarende produkt. 😁

Endret av DuffyKey
Lenke til kommentar
MariusJS skrev (8 timer siden):

Alle vet det, men Nvidia føler de må gjøre noe, og de må selge de andre dritt kortene sine 

De som  tror Nvidia gjør dette fordi de tenker på gamere må tro om igjen. De gjør det for å tjene penger og later som de tenker på gamere. Mye er nevnt her allerede, og at de ødelegger for gamere som kan tjene noen kroner når de ikke spiller er det første som bør gjøre gamere sinte. Samtidig så sørger de for at om det blir nedgangstider i mininga så blir miningkorta ubrukelige, de kan ikke selges på bruktmarkedet til gamere. Slik slipper de problemer i fremtiden der nye generasjoner GPUer må konkurrere mot billige bruktkort og det blir utfordrende å få solgt de nye kortene. Og ja, man skaper en enorm mengde avfall som kunne vært gjenbrukt.

Tviler på jeg kommer til å røre disse miningkorta. Videresalgsverdien er en sikkerhet som er viktig for mange minere, meg inkludert.

Både gamere og hobbyminere får seg et bakstikk fra Nvidia, samme selskap som selger store volum av 30XX-serien i bulk til store minere. Hykleri.

 

Sarasin skrev (38 minutter siden):

Kjapt spørsmål:

Når jeg miner ETH, får jeg i overkant av 50 MH/s, men når jeg miner RVN får jeg bare litt over 22. Har jeg kløna til noe i .bat-filen, eller er det bare sånn fordi det er forskjellige coins? 5700XT :)

Det er forskjellige algoritmer, ethash vs KAWPOW, så hashrate er ikke sammenlignbar.

Endret av KjellV
Lenke til kommentar
4 minutes ago, KjellV said:

Det er forskjellige algoritmer, ethash vs KAWPOW, så hashrate er ikke sammenlignbar.

Takk :)

Betyr det at et kort som er "dårlig" på ETH, kan være kanonbra på RVN (eller andre)? Eller er det stort sett den samme "rangeringen" på GPUene?

Endret av Sarasin
Lenke til kommentar

Det var interessant! En miks av 3060 Ti og 3070 gir som vist nedenfor. Kanskje jeg skal mine noen Ravencoin bare for å ha litt på lager i tilfelle 🚀? Og en skvett Vertcoin? Noen som miner annet enn Ether her inne? Tenker i utgangspunktet det er best å holde seg til den selv om en annen coin i øyeblikket sniker seg over i profitability, men gøy å teste litt annet også.

bilde.thumb.png.29e1d65ad90914396aff4400ef957504.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...