Gå til innhold

Samsung Galaxy s21/s21+/s21 Ultra


virea

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
11 minutes ago, virea said:

Jøss. Tidlig! De melder ofte inn pakkene en stund før de sendes da, men dette er uansett tidlig! Noterer bak øret til neste gang jeg forhåndsbestiller! 

Stemmer, den står som forhåndsmeldt i Posten appen. Håper allikevel at den går ut på mandag. Skal tross alt til Tromsø.

Lenke til kommentar
Windoge skrev (4 minutter siden):

Stemmer, den står som forhåndsmeldt i Posten appen. Håper allikevel at den går ut på mandag. Skal tross alt til Tromsø.

Posten-appen min er uansett på styr, siden det ligger 4 pakker for mottak der permanent - dato for siste oppdatering oppdateres alltid til gjeldene dag - og alle heter noe som kunne vært en ebay-pakke.

Men dersom Telia nå har bestemt seg for å levere på døra så dukker den kanskje ikke opp der uansett. Trondheim er jo også perifierien når det gjelder postpakker :D

Lenke til kommentar
minim skrev (På 22.1.2021 den 6.46):

Jeg bruker kun airpods sammen med iPhonen så sånne bugs er jeg ikke kjent med. Godt mulig android trenger litt mer tid på å bli klar med trådløse propper da. Jeg kan teste litt på Note 10en min å se om det samme skjer her, men det høres nå ut som et eller annet er riv ruskende galt om de er parret og ikke oppfører seg enhetlig på alle apper. Du har ikke aktivert noen innstillinger som ikke er standard?

Ja, hvis du har mulighet til å teste så gjerne det! Jeg har hatt slike problemer med to typer ørepropper nå. Hadde ikke endret på noen av standardinnstillingene, men gikk etter hvert inn for å endre på noe så den visstnok skulle prioritere Bluetooth-propper for lyd, eller noe slikt.

Kanskje det er alle kombinasjonene av hardware og software som spiller Android et puss igjen ja...

Nå har jeg også overført alle innstillinger og apper over et par generasjoner med Samsung Galaxy (med den appen som er laget til det), så det kan jo være at det er innstillinger fra hundre år siden som kommer og sparker meg i ræva. Mulig jeg burde nullstille alt og sette opp alt fra bunnen når jeg får ny telefon, men det var så ekstremt lettvint å bare bruke Samsung-appen til å overføre alt til ny telefon så jeg slapp å gjøre noe særlig manuelt.

Lenke til kommentar

Er Bluetooth-hodetelefoner tilkoblet telefonen går lyden som standard via disse, du kan velge å bytte "lyd ut" flere steder, f.eks. via Media-knappen i varselspanelet, men det mest prominente stedet å endre "lyd ut" er i selve appen som brukes til kommunikasjon: Whatsapp UI

Kanskje feil på Bluetooth enheten?

Sitat

I also have a soundlink color 2. I also encountered similar problems when making a video call using messenger. The sound is just re-routed to the internal speaker of my phone. I can't use the speaker when making a video call even though it is connected to my Samsung s10 phone. I also tried to make a video call using my iPad but have similar results.    

https://community.bose.com/t5/Portable/Bose-SoundLink-2-not-working-with-WhatsApp-Voice-Calls/td-p/220772

Endret av mandela
Lenke til kommentar
Nistelrooy skrev (1 time siden):

Jeg er fortsatt litt i tvil på om jeg skal gå for S21. Heller mot at jeg kjøper S20 FE 5G per nå. Tenker jeg bestiller i morra. 

Du er ikke skeptisk pga. touch-problemene mange har rapportert og som de ikke har klart å fikse på flere oppdateringer?

Lenke til kommentar
hekomo skrev (19 minutter siden):

Du er ikke skeptisk pga. touch-problemene mange har rapportert og som de ikke har klart å fikse på flere oppdateringer?

Jo, det er egentlig det eneste som taler mot et kjøp. Men jeg tenker jeg prismatcher og kjøper på Komplett i så fall. De bruker å være greie hvis man opplever problemer. 

Lenke til kommentar
Windoge skrev (På 21.1.2021 den 17.20):

Er dette dagen du mottar den? Når sender du i så fall ut? Vet ikke hvordan det er å bo sentralt, men det tar fort en pakke 4 dager å må Tromsø. Vil gjerne ha den samme dag som den lanseres.

Sjekket i dag, sendingen har vært under transport siden fredag. Skulle ikke forundre meg om den kommer i morgen eller tirsdag

Lenke til kommentar
Quakecry skrev (8 minutter siden):

Fikk sendemelding fra Telia nå for ei stund siden, så forhåpentligvis betyr det at telefonen ankommer innen torsdag! 

Når bestilte du?

Det er virkelig dårlig utvalg i USB-C til USB-C-kabler altså (trenger 2+ meter), og om den kommer så snart fikk jeg det bråttom med netthandlinga. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...