Gå til innhold

Billig smart-telefon til normalt bruk? Ca 3000 max.


Anbefalte innlegg

Min forrige telefon var en Xiaomi Mi A2 (ikke lite utgaven), og den var jeg veldig fornøyd med. Har derfor kikket på Xiaomi Poco X3 NFC - som jeg ser topper en del tester i det siste - men ser at den får en del tyn for dårlig kamera-kvalitet. Uansett tenker jeg pris på max rundt 3000.

Akkurat kamera er en ting som jeg kunne tenke meg å oppgradere litt på denne gangen. Den forrige telefonen brukte jeg knapt nok kameraet på, så jeg vet ikke hva jeg ville syntes om kvaliteten på det. Virket helt ok de få gangene jeg tok bilder. Men har altså nå tenkt å begynne å ta mer bilder. Trenger ikke være top-notch kvalitet, men heller ikke så dårlig at det vil irritere meg om noen år at jeg har tatt så dårlige bilder.

Ellers irriterte det meg med den forrige telefonen at den ikke hadde mini-jack utgang. Jeg kommer til å bruke den til å lytte til musikk og podcasts, og da er det noen ganger styrete å måtte ha med seg en overgang de gangene en mini-jack plug er det eneste tilgjengelige. Det er ikke et "must" (har også et bluetooth hodetelefon-sett), men det er definitivt en bonus.

Bruker telefonen til å se videoer på nettet, og her syntes jeg den forrige Xiaomien min var plenty god nok. Så trenger ingen oppgradering i skjermkvalitet og den slags.

Litt uhamslig var den forrige telefonen, litt unødvendig stor. Men er usikker på hvor mye jeg vil ofre skjermstørrelse for mindre telefon. Design har vel også litt å si for den biten. 

Kommer til å bruke den litt til gaming, men ikke noe som krever veldig mye av telefonen. Den forrige Xiamoien var plenty god nok også på dette.

Alt i alt heller jeg for øyeblikket i favør av å holde meg til Xiaomi siden jeg var så fornøyd med den forrige, men kanskje noen har noen tips på om det er noen andre modeller der ute jeg også burde vurdere? 

Ekstra bonus: Minst mulig bloatware. Minst mulig google-dritt som man ikke får fjerne.

På forhånd takk!

P.S. Batterilevetid er også alltid velkomment. Dette + mangelen på minijack-utgang gjorde noen at jeg tenkte jeg kanskje burde ha gått for Lite-utgaven av den forrige telefonen den gang.

Endret av AntonMarkmus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...