Gå til innhold

jeg er blokkert på mitt eget internett


Anbefalte innlegg

Hei 

det er et spill som jeg elsker og spille med skole-pcen. Selv om det heter skole pc så er det min personlige pc som jeg bruker til oppgaver og sånt.

på skolen er nesten alle spillene blokkert og det er nok fordi jeg er koblet på skole internettet. når jeg har hjemmeskole og bare venter på for eksempel et møte så pleier jeg og spille. alle spillene fungerer her hjemme unntatt "krunker" noe som er litt rart. 

så mitt spørsmål er: Hvordan får jeg denne sperringen bort sånn at jeg kan spille dette spillet. her er et bilde av hva som skjer når jeg søker "krunker" PS jeg bruker google chrome som nettleser.

takk på forhånd  image.thumb.png.19c4f30e1de38a1f6776a4bd3ddee270.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
NoTrace skrev (På 12.1.2021 den 13.23):

Du har en extension som heter Impero Education Pro som blokkerer siden ettersom adressen inneholder et ulovlig ord ser det ut til (krunker).

Har du andre nettlesere på PCen?

Jeg har prøvd og brukt andre nettlesere men det ordet er blokkert for HELE PC-EN! Nå kommer jeg ikke meg in på diskusjon.no på PC-en grunn av at det inneholder krunker

Lenke til kommentar

Det er vel bare denne tråden du ikke kommer inn på. Regner med at du ikke har adminrettigheter på PCen? I så fall er det nok lite å gjøre, da filteret er der for å hindre tilgang til seksuelt innhold og andre uønskede sider. Du kan jo høre med IT på skolen om de kan lage en exception for krunker, men jeg tviler på at du kommer så langt med det.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei. Jeg ser at denne tråden er noen dager gammel, men jeg prøver allikevel.

Jeg skal se om jeg forstår problemet her. Du har en PC som du har betalt for som er din, stemmer dette?

Eller er det en PC som er skolen sin som du disponerer for bruk til skole?

Hvis dette er en PC som DU har betalt for, så er den i praksis din eiendel og da kan du på en måte gjøre hva du vil med den og du skal ha mulighet til å ha tilgang til det du vil gjøre på den, da er det ikke skolen som bestemmer over den.

Er det slik at når du starter PC`en så har du BARE mulighet til å logge på skolen sitt nett, altså at det er bare en skolekonto på den? Hvis ja og det er du som eier PC`en, så bør du kontakte skolens it-avdeling, og få de til å opprette en egen konto med administratorrettigheter for deg som du bruker hjemme.

Hilsen. wil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...