Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hun er 14 år eldre enn meg


Anbefalte innlegg

Gjest b3cd2...287
Smukk skrev (På 11.5.2021 den 16.34):

Skjønner hva du mener men, det blir nok aldri tilfelle for min del. De unge må få ha sitt liv. Selv foretrekker jeg de over 70.

 

Det kunne vært verre!! Min venn rotet seg bort i et fugleskremsel av en kvinne tidlig i 20-årene. Tenner på tørk og hår som et lykketroll nettopp igjennomgått elektrosjokk.Så dum at man må tenke når man stabler melk! Men du gir oss håp!Gode viner må ikke glemmes.

Anonymous poster hash: b3cd2...287

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest b3cd2...287 skrev (18 minutter siden):

Så dum at man må tenke når man stabler melk!

Slikt hår og tenner betyr ikke at man er dum. Ingen har bedt om å få et slikt utseende. Kan muligens glatte håret eller bruke kunstig hår slik de med afrikansk hårtype gjør. 

Historien minner om Nrk-programmet om Else og Odd, bortsett fra at der er Odd (95) en del eldre. Odd Skrivervik er enkemann, og får brev  og telefon fra en tidligere elev fra Stadtlandet, Else Fure. Det går veldig godt med dem, men så begynner Else å spørre om igjen om ting. Og søsteren må fortelle at Else har fått demens. Hun flytter likevel ikke inn hos Odd, og det er en del geografisk avstand mellom dem. Da han bor ved Røros og hun på Møre.

Trodde det var gammeldags å skrive hverken med H, men vet ikke helt. 

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
On 5/14/2021 at 1:07 AM, BadCat said:

Spørs om det ikke er trollepost. Det er vel ingen over 35 som har lært å skrive verken med h. TS er nok ganske ung.

Enig i din trollevurdering, men ikke språkvurdering. Det var med læreboknormalen av 1959 at "verken" kom inn og "hverken" gikk ut, men for dem som enten lærte språket før dette, eller hadde foreldre som hadde lært språket før dette og hadde tilstrekkelig ryggrad og engasjement til å stå imot skoleverkets sabotasje av avkommets språk, er det naturlig å skrive "hverken" selv om man er for gammel til å være direkte berørt av at "hverken" ble gjeninnført i 2005.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
hekomo skrev (2 timer siden):

En 66-åring med orddelingsfeil?

Does not compute.

Ok, er riktignok 63 år og i Norge skriver vi vanligvis på norsk men, nå føler jeg at diskusjon om dette emnet (aldersforskjell) ble litt rar...

 

hekomo skrev (2 timer siden):

En 66-åring med orddelingsfeil?

 

Does not compute.

/

Lenke til kommentar

De tror ikke det kan være sant, men det er visst helt vanlig for afrikanere å være sammen med damer som er 30-40 år eldre. 

Har du tenkt noe på framtida, hva som kan skje hvis du en dag synes hun er for gammel? Da kan hun kanskje bli sjalu og anklage deg for å ha utnyttet henne. Men innen den tid har kanskje hennes hukommelse blitt dårligere. Okei, du har et nokså trygt opplegg. Noe som ellers kan skje, er at nøklene til en dement person blir kopiert til familiemedlemmer. Og dette kan jo plutselig skje uten at du vet om det. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enig med Budeia dette syns jeg er helt greit når hun er klar i hode enda. Hva med at hun skriver ned et brev om sine ønsker i forhold til deg og signerer med vitne. Du kan jo ta det opp med henne din bekymring rundt hennes familie og det at hukommelsen forsvinner. Tror dialog mellom dere to nå mens hun enda er klar i toppen er viktigst og tørre å være ærlige mot hverandre.

Til dere som må hetse andre sine problemer kan ta dere en bolle. Mye lavmål ute å går på nett. Burde tenke på at man ikke burde skrive mer enn man tør å si til en person face to face. Er rystet over voksnes folk hemningsløse hetsing av andre på nett. Det er verre en litt feil i rettskrivinga.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...