Gå til innhold

Windows 10 klarer ikke oppdatere fra versjon 1709


Grreven

Anbefalte innlegg

Hei,

Har gjort en clean install av windows 10, oppdatert alt av drivere og har aktivert windows-nøkkelen. Problemet ligger i at Windows Update ikke finner ytterligere oppdateringer. Etter versjon 1709 (fra 2017) ble installert klarer den ikke finne eller installere nyere versjoner. 
Windows update assistant finner den nyeste versjonen og "gjennomfører" installasjonen, men når den er ferdig får jeg feilmelding om at det ikke kunne utføres likevel. Feilkode: 0xC1900101 - 0x20017. Har sjekket denne opp mot hva Microsoft sier det kan skyldes, men ingen av de fixene har fungert. 

Noen som vet om andre måter å tvinge en oppdatering på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
6 minutes ago, Hårek said:

Hvis du gjør en clean install så ville det vel vært best å installere nyest versjon (20H2) direkte. MediaCreationTool lastes ned fra Microsoft og lager en bootbar minnepinne.

Takk for svar! Jeg har prøvd det også, men på et eller annet punkt i installeringen så settes den tilbake til versjon 1709. 

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Grreven skrev (På 31.12.2020 den 14.14):

Takk for svar! Jeg har prøvd det også, men på et eller annet punkt i installeringen så settes den tilbake til versjon 1709. 

Høres ut som at du ikke har bootet fra minnepinnen og valgt å slette alt på disken men startet Windows setup fra nåværende Windows? Hvis man sletter alt fra disken er det ikke noe å gå tilbake til.

Husk backup av data du vil beholde da…

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...